– Ingen problemer med Mazzarri

Etter 32 runder har Mazzarris Inter samlet like mange poeng som Stramaccioni klarte etter like mange runder i fjor. Det endte med sparken for den unge og uerfarne Roma-mannen, men skal vi tro Thohir kommer ikke det samme til å skje med Mazzarri – uavhengig av hvordan det går i de siste kampene.

President Thohir, hva var meningen med dette møtet etter et nytt uavgjortresultat?

Vel, møtet hadde blitt planlagt i forkant av kampen. Og vi vil ha et nytt i slutten av april og ett i midten av mai. Det er fordi jeg mener det er viktig å forberede seg til neste sesong. Overgangsvinduet er ganske kort med VM og USA-turen. Kanskje er det ikke så vanlig i Italia, men for meg er det normalt.

Har du fortsatt troen på Mazzarri?

Vi har ikke noe problemer oss imellom. Vårt profesjonelle forhold vil fortsette neste år, men det er veldig viktig at vi forbereder oss til det. Selvfølgelig kan vi signere flere spillere, men på samme tid vil det være spillere som deler vår visjon. Jeg synes det er viktig. Og dere vet allerede om noen av spillerne vi snakker om.

Drømte du om Militos straffe i natt?

Som jeg sa for noen uker siden, jeg vet ikke om jeg skal gråte eller le. Det samme gjelder straffen. Som jeg alltid sier, det er mye drama i Serie A og det er en tøff liga. Men jeg er sikker på at om vi jobber hardt, fokuserer og vurderer mye, kommer vi til å få gode resultater.

I går sa Mazzarri at han ikke vet hva han skal finne på lenger. Er det noe dere diskuterte?

Jeg tror mye spennende vil skje i løpet av de neste seks kampene. Denne morgenen diskuterte vi forberedelsene til de kampene, og vi får vente og se på resultatene. Det er tøffe kamper: Parma, Lazio, Napoli og AC Milan. Så det er mye spennende i vente.

Og dere diskuterte overganger?

Ja, selvfølgelig.

Kilde: inter.it