Ingen kjøp før noen blir solgt

Massimo Moratti forsikret i går pressen om at ingen nye spillere kommer til Inter før man har solgt noen i dette overgangsvinduet.

Massimo Moratti
Bilde: inter.it

Presidenten avviste at et kjøp av Javier Mascherano eller Giuseppe Sculli var nært forestående, og vi må sannsynligvis vente til en avtale for Balotelli er klar før det kan bli nye fjes på Appiano Gentile:

«Kjøp av denne størrelsen er rett og slett ikke mulig nå, spesielt siden vi ikke har solgt noen. Det samme gjelder Sculli. Hvis vi ikke selger, kjøper vi heller ikke. Til syvende og sist trenger vi ikke nye spillere.»

Han kunne også melde at det var ingen større fremganger i forhandlingene om Mario Balotelli, høyst trolig grunnet landslagsturen til den unge spissen. I mellomtiden har agenten til Javier Mascherano kommet på banen og prøvd å vekke interessen til Barcelona, som sist sommer var ute etter argentineren.
Det blir trolig noen interessante siste uker av overgangsvinduet, med Balotelli-avtalen som den sannsynlige utløseren for en hel rekke bevegelser i markedet.
Kilde: football-italia.net, skysports.com