ICN supportertur

At vi denne gang velger å legge supporterturen allerede i tredje serierunde, betyr dessverre at påmeldingsfristen er noe kort. Vi håper likevel at så mange som mulig melder seg på, og at vi blir en god gjeng som reiser nedover helgen 13. september. Skulle man ikke rekke fristen av forskjellige årsaker, anbefaler vi likevel å kontakte vår reiseleder, og se hva som lar seg gjøre. Daniel Larsson, vår eminente reiseleder, skriver:
“Giuseppe Meazza står tom under sommersola i Milano. Thohir, Fassone og Il Capitano har satt sine spor i sommermercatoen, og med de nye signeringene i tospann med det unge mannskapet fra fjorårssesongen, ser det sannelig ut som det kan bli en lys framtid for vårt kjære Nerazzurri igjen!
Det lukter topp 3 foran årets sesong i det terminlista for 2015/16 er satt. Sesongen åpner med et brøl og et stort brak! Milan, Juventus og Roma gjester alle Meazza før jul, så det blir en meget innholdsrik og spennende høstperiode!
Det betyr at en ny sesong er like rundt hjørnet med nye muligheter, men det betyr også nye Inter Norvegia-gatherings og -supporterturer. I år starter vi tidlig og satser på en stor klassiker og en Interista-drøm: En Inter Club Norvegia-supportertur til Milano for å se Derby della Madonnina!
Siden terminlisten ble satt for under en uke siden, og siden derbyet mot Milan går av stabelen allerede søndag 13. september 2015, blir det kort frist for påmelding og annet. Vi ser for oss en trivelig weekendtur som vi har hatt tidligere, med mye sosialt, overraskelser (prøver å få til spillermøte, bl.a) og med Inter i høysetet!
Man trenger ikke å bestille hele pakken. Ønsker man for eksempel bare kampbilletter, eller kampbilletter og hotell, lar dette seg ordne. Skriv i mailen hva dere ønsker. Påmeldingsfristen er 13. august 2015, og påmelding skjer på mail til daniel@fcinter.no eller billett@fcinter.no.
Vi snakkes, Interisti. Interista per sempre!
Daniel Larsson
Billettansvarlig/Reiseguide ICN”
inter