– I Italia er det bare resultatet som teller

Mancini mot Udinese
Roberto Mancini måtte konstatere sitt andre strake Serie A-tap i søndagens 3-1 tap mot Sassuolo. Som etter forrige runde sier 50-åringen at han ser positive tendenser i laget.

“Vi startet kampen bra og skapte to gode sjanser vi dessverre ikke fikk uttelling på. Så skjer det som ofte skjer at motstanderen får det første målet,” sa han til journalistene etter kampen.
“De første tjue minuttene av første omgang spiller vi veldig bra, men det hjelper lite når vi gjør avgjørende feil.
“Dessverre er det sånn at i Italia bryr man seg bare om resultatene. Men vi er Inter, resulatene må forbedres.
“Forberedelsene våre var gode, men vi gjorde ikke det vi ble enige om. Vi visste hva angriperne til Sassuolo er i stand til, men vi ga de for mye tid og rom. Vi har forbedret pasningsspillet våres, men vi må forbedre oss på den siste tredjedelen av banen.
“Jeg er lei meg på vegne av spillerne og fansen, men kampens første mål endret alt.”