Helsprøtt oppgjør i Torino

Kampen startet med et enormt press fra hjemmelaget, og Torino hadde et skudd i stolperoten før spilte to minutter. Og det skulle ikke ta lang tid før de fikk betaling. I det femte minuttet spilles Alessio Cerci fri i boks, og felles av Handanovic. Dommer Daniele Doveri var nådeløs. Straffe og rødt kort. Ut gikk en skuffet Mateo Kovacic, inn kom erfarne Juan Pablo Carrizo. Det sies at det ikke lønner seg å ta straffen selv, og det fikk Cerci erfare. Carrizo reddet straffen mesterlig, og stillingen var fortsatt 0–0.

Fredy Guarin

Det skulle dog ikke ta lang tid før Torino fikk hull på byllen. Etter svakt forsvarsspill av Rolando befinner plutselig Alexander Farnerud seg alene med keeper. Svensken gjør ingen feil, og sender de oppmøte hjemmepublikummerne til himmels.

Den neste halvtimen ble ganske rolig, med mye balltrilling hos begge lag. Helt mot slutten av omgangen fikk Inter en corner. Ballen svingen inn, stusses, og ut fra intet kom Fredy Guarin med et spektakulært brassespark. Colombianeren hadde hatt noen dårlige uker i Inter-trøya, og denne scoringen kan vise seg å være en slags katalysator for de ferdighetene vi vet han besitter.

Andre omgang startet rolig, men etter litt klabb og babb i Inter-forsvaret var plutselig Immobile åpen for skudd. Italieneren plasserte ballen kontrollert i nærmeste kryss, og Torino var tilbake i ledelsen. Kun minuttet senere var Inter på farten igjen. Et godt slått innlegg mot Guarin går forbi alt og alle, og plutselig sto Rodrigo Palacio på åpent mål. Argentineren gjorde ingen feil, og plasserte ballen rolig i mål med hodet.

Mazzarri ville ha seier, og tok grep ved å bytte ut Saphir Taider med Ishak Belfodil. Byttet skulle vise seg å gi umiddelbare resultater. Et nydelig forarbeid avsluttes med et godt innlegg, og hvem andre enn Palacio er der for å score sitt andre mål. En strålende opphentning var bare minutter unna!

Torino la inn en kraftig sluttspurt, og like før klokken viste 90 minutter, fikk de et frispark på kanten av 16-meteren. Nicola Bellomo sto klar, og slo ballen like godt i lengste kryss, utagbart for Carrizo. Inter spilte 85 minutter med ti mann på banen, men det var likevel en stor skuffelse da poengdelingen var et faktum.