Guarin nærmer seg Kina

Fredy Guarin
Det har vært en stille front på Inters overgangsmarked, men nå melder flere kilder at Guarin selges til den kinesiske klubben Jiangsu Suning for en sum på 18 millioner euro. Det er samme klubb som nylig hentet Luiz Adriano fra Milan og hvor norgeskjenningen Vidar Örn Kjartansson allerede befinner seg.
Guarin ble hentet til Inter i januar 2012 og har rukket å spille nærmere 150 kamper før det nå ser ut til å være slutt. Midtbanespilleren velger bort spill i Europa til fordel for en lønning som angivelig skal være på sju millioner euro i året. Det er mer enn hva Serie As best betalte spiller tjener.
Om Guarin blir solgt, drar Inter trolig ut på spillerjakt. Flere medier snakker om 24-årige Roberto Soriano fra Sampdoria. Italieneren har spilt seg inn på det italienske landslaget, og innehar flere av de kvalitetene Mancini leter etter. Han skal være verdsatt til 12-15 millioner euro.
Soriano er ikke eneste spilleren Inter og Sampdoria kommer til å diskutere. Antonio Romei, kjent som Sampdoria-president Massimo Ferreros høyre hånd, sier at Dodo er nært et utlån til klubben. Romei innrømmer også at Sampdoria er interessert i Ranocchia, men siden Vidic allerede har terminert kontrakten sin, må Inter finne en erstatter før det blir aktuelt.
Kilder: Gianluca Di Marzio, twitter.com/marcocalcio22
Bilder: inter.it