– Guarin nærmer seg Fenerbahce

Det er FCInterNews.it som melder at Fenerbahce har kommet på banen de siste timene, og er ute etter å sikre seg Fredy Guarin. Treneren til Fenerbahce heter Vito Pereira, og er samme mann som var trener for Porto da de solgte Guarin. Pereira skal være hovedgrunnen til at den tyrkiske klubben nå vil sikre seg colombianeren.
Budet fra tyrkerne skal være på 11 millioner euro, men Inter vil ha 13 millioner euro. Det betyr at den økonomiske uenigheten ikke er altfor stor, og at en enighet kan bli forhandlet frem i løpet av tiden som kommer.
Fredy Guarin og Manuel Pasqual

Travel sommer i vente

Roberto Mancini uttalte tidligere i måneden at han kunne tenke seg så mye som 8-9 nye spillere. Dermed kan ikke Ausilio og resten av apparatet ligge på latsiden. Slikt blir det mye rykter av.
Gazzetta dello Sport melder at Inter er interessert i Salah, mens Corriere dello Sport sier at man forhører seg om Miranda fra Atletico Madrid.
Det er ingen hemmelighet at gode midtstoppere er en mangelvare i dagens Inter-stall, og FCInterNews.it skriver at Mancini vil ha Semih Kaya fra Galatasaray. Midtstopperen har tidligere spilt under Mancinis ledelse, og den tyrkiske klubben ber angivelig om 7.5 millioner euro.
Midtstopperryktene stopper dog ikke der. Corriere dello Sport har en sak om at Inter er interessert i Antonio Rudiger fra Stuttgart. Den tyske klubben har satt en prislapp på 10-12 millioner euro for spilleren. Aymen Abdenour er også et alternativ for Ausilio.
Barcelona har nylig hentet Aleix Vidal og forlenget ikke lenge etter med Dani Alves. Det betyr lite plass for Martin Montoya. Mundo Deportivo skriver at Inter vil ha backen på lån med opsjon på kjøp på 10 millioner euro.
Et av de mest spennende ryktene er Giannelli Imbula. Den 22 år gamle midtbanespilleren har storspilt for Marseille, som til slutt endte på fjerdeplass i den franske toppdivisjonen. Sky melder at Inter allerede har kommet til enighet med spilleren, og nå bare mangler man å bli enige med Marseille. Inter vil ikke gå høyere enn 18 millioner euro, men Marseille vil ha minst 20 millioner euro. Spillerens agent, som også er hans far, har uttalt at Inter ville vært en drøm for spilleren, og innrømmer å ha kalt sønnen sin for Giannelli grunnet sin store fascinasjon for italiensk fotball.
Til slutt har vi kanskje den mest gledelige nyheten: Meget troverdige Gianluca Di Marzio sier at Liverpool er interessert i Mateo Kovacic, men ennå ikke har kommet med noe bud. Han skriver videre at Inter ikke vil selge midtbanejuvelen, at Mancini ser på han som en sentral brikke i Inter og at det eneste som kan føre til salg er et bud Inter ikke kan si nei til.
Bilde: inter.it
Kilder: FCInterNews.it, Corriere dello Sport, Gazzetta dello Sport, Gianluca Di Marzio, Sempreinter.com