Grusom forestilling og null poeng

Inter har tidligere denne sesongen vartet opp med energisk innsats og vakkert spill, men mot Parma var ikke Inter til å kjenne igjen. Stramaccioni overrasket i startoppstillingen, og valgte å bruke Alvarez som trequartista, samtidig som Coutinho satt på benken. Han valgte også å komponere en midtbane med Zanetti, Guarin og Cambiasso da Gargano er suspendert.

Mange er tilhengere av Ricky Alvarez, men gårsdagens kamp viser også hvorfor han har mange kritikere. Ricky Alvarez er ikke god nok til å spille på et av Italias beste lag. Han er tjuefire år, og har knapt nok gjort en god kamp i Inter-trøya. Det skal sies at han spilte noe ut av posisjon, da han oftest spiller ute på kanten og ikke sentralt, som i går. Han blir for stillestående og treg som playmaker, og hjalp angrepet minimalt. Vi så også viktigheten av en rask og aggressiv midtbanespiller under Stramaccioni. Gargano er den spillere. Guarin og Cambiasso blir for like til å utgjøre en sentral midtbane(i 3-4-1-2 med Alvarez), og slet med gjenvinninger. Det ble tregt og statisk, og med en svak Alvarez i trequartista-rollen slet Inter med å skape sjanser mot et godt Parma-forsvar. Inter gjorde en helt grei førsteomgang, men problemene ble svært synlige i andre.

Stramaccioni hyllet Parma etter kampen:

Vi gjorde en god førsteomgang, men ble tatt på fysikken i andreomgang. Inter tapte mot et meget bra Parma-lag.

Selv om Inter spilte en grusom kamp, fortjener Parma honnør. De var uredde, og spilte tidvis strålende fotball. Tidligere Inter-spiller Jonathan Biabiany vartet opp med finter i ren Moscardelli-stil, og slo blandt annet tunell på forsvarsbautaen Juan Jesus. Brasilianeren har fått lite hvile den siste tiden, og så sliten ut. Han spilte sin svakeste kamp i Inter-trøyen, og det er tydelig at skadeproblemene på spillere som Chivu begynner å ta på. Inter har få roteringsmuligheter i tremannsforsvar, da Silvestre viste seg å ikke være den stopperen man hadde håpet på.

Etter 74. minutter kom målet som måtte komme. Sansone kommer seg løs, og får minimal motstand fra Inters midtbane. Han får løpe fritt i 20-25 meter, og er plutselig på 16 meter. Et godt skudd som Handanovic ikke rekker å komme ned på, gjør at Parma går opp i en fortjent ledelse, og til slutt vant kampen. Inter har ikke vunnet på tre kamper i serien, og har nå blitt tatt igjen av både Napoli og Fiorentina på tabellen.

Kampfakta

Resultat: Parma 1-0 Inter (Sansone, 74′)

Parma: 83 Antonio Mirante,
87 Aleandro Rosi,
5 Cristian Zaccardo,
29 Gabriel Paletta,
18 Massimo Gobbi,
32 Marco Marchionni,
10 Jaime Valdés,
20 Afriyie Acquah,
21 Nicola Sansone,
11 Amauri,
7 Jonathan Biabiany,

Inter: 1 Samir Handanovic,
23 Andrea Ranocchia,
25 Walter Samuel,
40 Juan,
4 Javier Zanetti,
14 Fredy Guarin,
19 Esteban Cambiasso,
11 Ricky Álvarez,
55 Yuto Nagatomo,
8 Rodrigo Palacio,
22 Diego Milito,

Dommer: Luca Banti

Gule kort:Gobbi 37, Palacio 65, Valdés 71, Duncan 90.