Glede mot Genoa

Dejan Stankovic hylles før kampen mot Genoa

Dagen startet med et farvel med legenden Dejan Stankovic. Serberen takket for seg etter ti års tro tjeneste. Etter 326 kamper var det hans tid å ta farvel. Men selv om Stankovic la opp til en festaften, bydde ikke Inters startoppstilling opp til dans. På benken satt spillere som Kovacic, Icardi, Taider og Belfodil. Spillet var ikke dårlig, men sjansene kom ikke – hverken for Inter eller Genoa. Forøvrig ikke særlig overraskende med tanke på at Genoas siste tre kamper i Serie A har endt 0-0. Slik så det også lenge ut til å ende i dagens kamp, helt til Mazzarri valgte å ta affære. Inn kom Icardi og Kovacic, og ikke lenge etter kom målene.

I fjorårets sesong hadde Handanovic arbeid langt over anklene, og tok en velfortjent ferie i sommer. Etter sesongens to kamper har han ikke fått en nevneverdig brå start på sesongen, med null mål mot og ikke så særlig mange flere skudd mot seg. Det er kanskje den viktigste forskjellen mellom årets og fjorårets utgave av Inter. Mazzarris lag er godt organisert og blir et tøft lag å møte.

Walter Mazzarri

I første omgang så vi to lag som var forsiktige og som ikke var villig til å ta store sjanser for å få hull på byllen. Det nærmeste man kom mål var Ranocchias sjanse på en corner. Italieneren raket klart høyest, men klarte ikke å styre ballen mot mål.

Det ble ikke gjort noen bytter i pausen, men før det var spilt sju minutter ut i andreomgang, ble Kuzmanovic byttet ut mot Icardi. Bare et par minutter etterpå, tvang Icardi fram en redning fra Perin. Deretter var det Kovacics tur til å bli byttet inn. Ut gikk Cambiasso – i sin 400. kamp for Inter. Og ikke mer enn tre minutter etterpå, satt Inter det første målet for kvelden. Jonathan legger inn til Yuto «Der Bomber» Nagatomo, som scoret på hodet. Det var hans andre mål mot Genoa, og utrolig nok har han scoret begge på hodet.

Genoa var ikke farlige, men et par minutter før slutt bestemte Inter seg for å sikre seieren. Guarin spiller Palacio gjennom, som hadde ingen problemer med å score alene mot keeper Perin. Kampen endte 2–0, og det ble dermed en god start på sesongen for Inter.