Gladnyhet før Genoa-kampen

Diego Milito

Den argentinske spissen har nå vært ute i en måned på grunn av skade og har bare så smått begynt å trene igjen. Sammen med Milito kommer også Nelson Rivas og Amantino Mancini tilbake fra skadebenken, noe som er en gladnyhet for Inter etter å ha slitt med mange skader i det siste.

«I går ville Milito trene hardt, men jeg sa til han at han må være forsiktig. Hvis han ikke har noe problemer senere i dag, vil han bli med i troppen mot Genoa,» sa Rafael Benitez til Inters offisielle nettsted.

Til spørsmålet angående Gullballnominasjonen sa Benitez at alle i Inter er overrasket over at Milito ikke er nominert. Benitez avviste spørsmålet angående forandring av formasjonen nå som Milito er tilbake. Han mener at det er bedre for laget med Eto’o alene på topp. Han henviste til kampen mot Sampdoria der Inter hadde 20 skudd på mål og nøt godt av ballbesittelse.

Vil møte gamleklubben

Hovedpersonen selv har håpet å bli klar til kampen mot Genoa ettersom dette er en spesiell kamp for den argentinske stjernen. Før Milito kom til Inter var han Genoa-spiller, i havnebyen markerte seg med 33 mål på 59 kamper sesongen 2004/05. Han dro senere til Real Zaragoza etter at Genoa rykket ned fra Serie B til Serie C1, som straff for påstått kampfiksing.

Milito markerte seg igjen i Spania ved å bli en av toppscorerne i La Liga, to mål færre en Ruud van Nistelrooy. Han ble også kaptein for Real Zaragoza etter at broren Gabriel dro til Barcelona. Sesongen 2008/09 dro han tilbake til Genoa, minutter før overgangsvinduet stengte, og avsluttet sesongen med 24 mål på 33 kamper.

20. mai 2009 kom nyheten at Milito offisielt var Inter-spiller. Militos første sesong i Inter ble en kjempesuksess da han var en avgjørende faktor for den store suksessen og gjorde Inter historisk ved å avgjøre finalene i både Champions League og Coppa Italia.

Kilde: football-italia.net, inter.it