Gattuso med Leonardo-hets

Gennaro Gattuso og Javier Zanetti

Etter at Milan plukket opp tittelen med uavgjort borte mot Roma, ble den lille sør-italieneren fanget da han feiret sammen med tilhengerne, og sang sjikanøse vers mot Leonardo. Nå har det italienske fotballforbundet åpnet etterforskning mot Gattuso, og Leo har uttalt at han er veldig skuffet. Massimo Moratti har også vært på banen, og hadde lite til overs for Gattusos oppførsel:

Leonardo er veldig opprørt på grunn av dette. Hendelsen taler for seg selv. Det er ikke representativt for Milan, men for spilleren selv, og noe bør gjøres.

For de som skulle ha interesse av å se hendelsen i sin helhet, ligger denne videoen på Youtube der en oversettelse ikke skulle være nødvendig.

Gammel konflikt

Rino var aldri noen favoritt i Leonardos tid som Milan-trener, men ifølge Leonardo selv skal spilleren ha avsluttet samarbeidet med å komme til treneren og si at han ihvertfall hadde vært konsekvent i sine valg. Ikke akkurat noen kjærlighetserklæring, men likevel kom det overraskende på Leo da Gattuso i dagens aviser varslet at han nå ville avsløre sannheten:

Jeg leste i avisene at han nå ønsker å snakke om sannheten. Da ønsker jeg å vite hva han fortsatt trenger å si, siden det ikke kunne bli sagt på telefon eller i en personlig samtale med meg. Jeg vil også høre hva Milans syn på denne saken er.

Lenge siden sist

Selv om Milans Curva Sud viste frem et Leo-banner på Derby della Madonnina, har hans overgang fra Rossoneri til Nerazzurri stort sett blitt greit akseptert av de involverte. At Gattuso, som tidligere denne sesongen også føk i tottene på Joe Jordan under hjemmekampen mot Tottenham, valgte å bruke feiringen av gullet til denne typen markering falt dermed i svært dårlig jord. Moratti kunne heller ikke dy seg for et lite stikk til byrivalen:

Det er ikke så mye å krangle om. Disse tingene skjer når det feires voldsomt. Dette er normalt, det er en stund siden de har hatt en slik feiring.

Det blir dessverre ingen siste mulighet for lagene til å møtes på banen denne sesongen, da Milan i kveld tapte sin Coppa Italia-semifinale borte mot Palermo. Inter spiller onsdag kl. 20.45 hjemme mot Roma i den andre semifinalen.

Kilder: football-italia.net, inter.it
Bilde: inter.it