Ganso vil til Milano

21. feb. 2011

Paulo Henrique Ganso

Den offensive midtbanespilleren hevdet til Corriere dello Sport at han hadde vært i kontakt med Leonardo flere ganger, og at agenten hans i tillegg kunne fortelle om interesse fra AC Milan. Ganso hadde bare godt å si om Leonardo og Inter, og tror tiden er moden til å komme seg over til Europa:

Personlig har jeg stor respekt for Leonardo, Inter er en stor klubb som alle ønsker å spille for. De har et fantastisk lag, og deres siste troféer er et bevis på det. Jeg er klar for Italia, klar for en ny utfordring. Å vinne titler med Santos og å spille for landslaget har styrket meg som fotballspiller.

Han skal ha en prislapp på rundt 40 millioner euro, og selv om en sum av denne størrelsen ikke gjør en Inter-overgang mer sannsynlig, kan man ikke utelukke at Marco Branca kan få til en avtale på langt bedre betingelser. Behovet for å gjøre stallen yngre er tungt tilstede hos Nerazzurri, og Ganso hadde sammen med et lukrativt salg av en eller flere eldre spillere i sommer bidratt godt.

21-åringen som altså holder til i Brasils mestvinnende klubb, Santos, har allerede fått sin debut for A Seleção, det brasilianske A-landslaget, og var blant reservene i troppen til VM 2010. Like etter VM fikk han sin debut da Mano Menezes kalte han opp til treningskampen mot USA i august.

Kilder: skysports.com, corrieredellosport.it
Bilde: Jeff Zelevansky, zimbio.com

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.