Ganso vil til Milano

Paulo Henrique Ganso

Den offensive midtbanespilleren hevdet til Corriere dello Sport at han hadde vært i kontakt med Leonardo flere ganger, og at agenten hans i tillegg kunne fortelle om interesse fra AC Milan. Ganso hadde bare godt å si om Leonardo og Inter, og tror tiden er moden til å komme seg over til Europa:

Personlig har jeg stor respekt for Leonardo, Inter er en stor klubb som alle ønsker å spille for. De har et fantastisk lag, og deres siste troféer er et bevis på det. Jeg er klar for Italia, klar for en ny utfordring. Å vinne titler med Santos og å spille for landslaget har styrket meg som fotballspiller.

Han skal ha en prislapp på rundt 40 millioner euro, og selv om en sum av denne størrelsen ikke gjør en Inter-overgang mer sannsynlig, kan man ikke utelukke at Marco Branca kan få til en avtale på langt bedre betingelser. Behovet for å gjøre stallen yngre er tungt tilstede hos Nerazzurri, og Ganso hadde sammen med et lukrativt salg av en eller flere eldre spillere i sommer bidratt godt.

21-åringen som altså holder til i Brasils mestvinnende klubb, Santos, har allerede fått sin debut for A Seleção, det brasilianske A-landslaget, og var blant reservene i troppen til VM 2010. Like etter VM fikk han sin debut da Mano Menezes kalte han opp til treningskampen mot USA i august.

Kilder: skysports.com, corrieredellosport.it
Bilde: Jeff Zelevansky, zimbio.com