Full stopp for Inter

Cristian Chivu

Det ser nå stadig vanskeligere ut å ta tredjeplassen som gir rett til å spille Champions League-kvalifisering. Selv med Lazio-tap i Genova maktet ikke Inter å snu den dårlige trenden, og både Milan og Fiorentina rasler med sablene bak Nerazzurri på tabellen. Andrea Stramaccioni har nå sett sitt lag spille åtte bortekamper på rad uten seier, og selv mot tabelljumbo Siena gikk det helt skeis.

Nyervervelsen Innocent Emeghara skapte mye trøbbel rett fra avspark, og gav ledelsen til Toscanas sebrastriper etter 21 minutters spill. At han gjorde det fra en ørliten offside var ingen unnskyldning for en utspilt høyreside med debutant Schelotto i permanent defensivt trøbbel. Da Antonio Cassano utlignet like etterpå fikk bare oppleve likevekt i et par minutter, før Alessio Sestu satte et aldeles perfekt skudd inn bak Handanovic.

Likevel var følelsen at Inter kunne få noe ut av kampen. Vi gikk til pause ett mål bak, og kom ut igjen med fremtidshåpet Mateo Kovacic inn for Schelotto. Den unge kroaten gjorde sine saker greit, men én situasjon avgjorde det hele. Da Cristian Chivu kom på etterskudd mot Emeghara inne i boksen, fant han det for godt å prøve en takling bakfra. Det resulterte i rødt kort og straffe til Siena, som konverterte til mål og 3-1. Selv om Cassano traff tverrliggeren like etter, kom det ikke noe lengre stormløp mot Pegolos mål.

Et svakt Inter måtte nok en gang strekke våpen mot relativt svak motstand, og det begynner å tære på tålmodigheten. Neste forsøk på å vise seg frem er kommende søndag kveld hjemme mot Chievo, laget som stoppet Lazio for en uke siden, men tapte mot Juventus denne helgen.