Fransk visitt i Europa League

Walter Mazzarri

Lite går Inters vei om dagen, men resultatene i Europa League har så langt vært stabile og gode. To kamper vunnet og 3–0 i målforskjell er en grei fasit, dog forventes det at franskmennene som tar turen sørover er den sterkeste utfordreren i gruppe F. Grønntrøyene har spilt uavgjort 0–0 i begge sine kamper mot Dnipro og Karabakh.

Gazzetta dello Sport spekulerer i en del endringer foran denne kampen, og Mazzarri gir antagelig plass i startelleveren til flere menn som foreløpig ikke har fått altfor mange minutter på banen. Reservekeeper Carrizo, samt Mbaye og Andreolli er blant de mest aktuelle med neste kamp mindre enn tre døgn unna. Inters trener har vært i hardt vær i det siste, og trenger enhver opptur han kan få. Det blir heller ikke mindre press av ryktene rundt Morattis avgang og Inters vei videre.

Saint-Étienne har hatt en grei start på sesongen, og ligger foreløpig plassert rett bak de aller beste på en 5. plass. To av de tre tapene denne høsten har kommet mot kanoner som PSG og Marseille, og den gamle storklubben har under Christophe Galtiers ledelse bitt seg fast i Frankrikes toppsjikt. Med seg til Milano tar de minst 7 000 tilhengere, Corriere dello Sport antyder at så mange som 10 000 bortetilhengere kan være på plass ved kampstart. Det blir i så fall en stor utfordring for hjemmepublikummet på en torsdag kveld.

Nemanja Vidic

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni

Forsvar: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 25 Mbaye

Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes, 90 M’Vila

Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 97 Bonazzoli

Kampen ser du på CMore Live fra klokken 21.05 i kveld.

Bilder: inter.it