– Fornyet entusiasme

Vidic,Ranocchia mot Atalanta

Ranocchia var svært fornøyd med spillet som gav tre poeng mot Cesena på søndag. Kapteinen sier også til Sky Sport Italia at Inter ikke har vært så dårlige som kritikerne mener.

Inter tok sin første seier på tre kamper i Serie A og holdt samtidig målet rent. Den italienske forsvareren tror dermed at Inter er på vei ut av krisen som har vært og at de kommer til å få noen gode resultater i ukene som kommer.

“Det var en veldig etterlengtet seier. Den gir oss selvtillit foran de kampene som møter oss, kamper vi vil gå inn i med en fornyet entusiasme.”

Og på spørsmål om Mazzarri sier han at bak all denne tåken som ligger rundt klubben har spillerne og treneren tro på laget.

“Alt er komplisert når det gjelder fotball. Vi har spillere og en trenerstab som tror på det vi driver med, og det er det viktigste. Men det ligger en tykk tåke rundt klubben vår akkurat nå, men den letter forhåpentligvis litt.

“Vi leder gruppen vår i Europa League og ligger samtidig bare fire poeng bak tredjeplassen i Serie A. Vi er med å kjemper i begge turneringene, men vi må ha mer kontinuitet i resultatene våre, de må bli mer stabile.

“Vi er en samlet spillergruppe og vi har en god miks av unge spillere og erfarne spillere. Jeg ser på meg selv som en rutinert spiller og gir gladelig råd til de både unge og nye spillere i troppen.

“Jeg er veldig kritisk til meg selv. Selv de minste feilene irriterer meg, men man er nødt til å spille bra gjennom en hel sesong. Mot Cagliari og Fiorentina hadde vi to store smeller, men de har vært de to eneste på et år.”

Allerede på onsdag venter Sampdoria på Giuseppe Meazza. Selv om Sampdoria har startet sesongen veldig godt, og holdt Roma til et uavgjort på Luigi Ferraris i helgen, håper Ranocchia at spillerne er motiverte til å påføre Siniša Mihajlović sitt første tap denne sesongen.

“At vi ikke har sluppet inn mål de siste to kampene gir oss selvtillit. Vi må fortsette med det, fortsette med det gode forsvarsspillet.

“Jeg er ikke overrasket over hva Sampdoria har fått til denne sesongen. De har et godt lag, en god trener og står sammen som en sterk gruppe.

“Det blir uten tvil en vanskelig kamp, men nå er fokuset våres å bli mentalt og fysisk klar til onsdag. Vi må ha en bra mentalitet inn til denne kampen.”

26-åringen fortalte også at han er glad Palacio er tilbake for fult, og påpeker at han var viktig i seieren over Cesena.

“Palacio er viktig for dette laget fordi han løper så mye. Han gjør det også enklere for forsvaret fordi han jobber godt defensivt og bidrar med presset. Han er en veldig viktig spiller i denne gruppen.”

Bilder: inter.it