Før kampen: Wolfsburg–Inter

B47ZI5BIYAATEqn
For første gang møtes de to lagene i en offisiell kamp. Vertene tok seg greit videre fra forrige utslagsrunde etter å ha slått Sporting CP, mens Inter etter en veldig rotete kamp i Skotland slo Celtic ut av turneringen med 4-3 sammenlagt.

Wolfsburg ligger per dags dato på en solid andreplass i hjemlig serie, og er det eneste laget som har slått Bayern Munchen i Bundesliga denne sesongen. Seieren kom på Volkswagen Arena og var av det solide slaget med 4-1.

Med bare ett tap på sine siste ti kamper er “Ulvene” uten tvil et lag i form, et lag som skårer mye mål og som er gjerrige bakover. De har spilt over tre kamper uten å slippe inn mål i Europa, og på hjemmebane denne sesongen har de bare tapt en kamp som var mot Everton i gruppespillet. En annen ting som er verdt å nevne er at vertene aldri har slått et italiensk lag.

Inter viste moral og en stor vinnervilje i helgens vanskelige bortekamp mot Napoli. På sine siste syv kamper har Inter bare tapt en kamp – bananskrellet som kom hjemme mot Fiorentina for snart to uker siden.

Det er snart to år siden Inter sist tapte i Europa. Det har siden den gang blitt syv seire og fire uavgjorte. Likevel må vi ta med i betraktningen at kveldens motstander er et formlag av langt større kaliber enn mange av Inters motstandere i de foregående kampene.

Roberto Mancini var full av lovord om kveldens motstander, men sier at Inter har gode sjanser til å gå videre, men som så mange ganger før påpeker Mancini at laget må være konsentrert gjennom hele kampen og unngå de personlige feilene.

Kamptropp:

Handanovic, Carrizo, Berni; Juan, Andreolli, Vidic, Santon, Dodo, Ranocchia, D’Ambrosio, Donkor; Kovacic, Guarin, Kuzmanovic, Medel, Hernanes; Palacio, Icardi, Puscas, Shaqiri

Forventede lagoppstillinger:

Wolfsburg: Benaglio, Rodriguez, Knoche, Naldo, Vieirinha, Guilavogui, Gustavo, De Bruyne, Schurrle, Caligiuri, Dost

Inter: Carrizo; Santon, Ranocchia, Juan, D’Ambrosio; Guarin, Medel, Hernanes; Shaqiri; Icardi, Palacio

Kampen kan sees på CMore og CSports kl. 19:00!