Før kampen: Udinese–Inter

Walter Mazzarri har fått orden på mye på kort tid, men det er spesielt på ett punkt Inter fortsatt sliter, nemlig forsvaret. Laget scorer mer enn i fjor, men slipper samtidig inn mange og unødvendige mål. Med stoppergeneral Campagnaro ute nok en uke, kan det blir tøft å stoppe Udineses angrepsspillere, og det er sannsynlig at Mazzarri går for en 5-3-2-variant av 3-5-2.

Massimo Moratti, Javier Zanetti og Walter Mazzarri

Selv om Udinese sitter på to av ligaens beste angripere, har ikke laget hatt noen imponerende sesongstart. De har blant annet tapt for både Chievo og Atalanta hittil denne sesongen, og virker å slite med å finne formen. Med en seier på Stadio Friuli, vil Inter ligge helt oppe i ryggen på Juventus og Napoli, som spiller mot henholdsvis Parma og Catania.

I dagens kamptropp er det én spiller det er litt deiligere å se enn andre. Il Capitano, Javier Zanetti, er endelig tilbake og klar for dyst etter den vonde akillesskaden han fikk for et drøyt halvår siden. I kampen etter skaden, var det nettopp Udinese-fansen som dro opp et banner hvor det stod «Fotball uten Zanetti er som en himmel uten stjerner». Det er ingen tvil om at Zanettis popularitet strekker seg langt utenfor Milanos grenser.

Juan Pablo Carrizo

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 18 Wallace, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 16 Gaby Mudingayi, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 28 George Puscas

Sannsynlig startoppstilling

Handanovic
Rolando – Ranocchia – Juan Jesus
Jonathan – Guarin – Cambiasso – Ricky – Nagatomo
Kovacic
Palacio

Kampen begynner 15.00, og vises på Canal9.

Bilder: inter.it