Før kampen: Twente–Inter

Før bortekampen mot Twente

Avspark er tirsdag klokken 20:45, og kampen går samtidig som Werder Bremen – Tottenham, som er de to andre lagene som danner gruppe A. Twente har spilt hele fem kamper i serien, i motsetning til Inters to kamper, og er på den måten godt forberedt. Nederlenderne vant de tre første kampene, men har kun klar uavgjort på de to siste. Inter har slitt i begynnelsen av sesongen, men fikk en opptur med 2-1 i lørdagens mot Udinese.

Twente vant, som sagt, æresdivisjon forrige sesong, for første gang i klubbens historie. De har en meget målfarlig spiss i Bryan Ruiz, som kom på andreplass på toppscorerlisten i æresdivisjon i fjorårets sesong. De har dog mistet en god spiller i Miroslav Stoch, som i forrige sesong var lån fra Chelsea. Twente vil likevel være en vanskelig motstander hjemme på deres hjemmefort, De Grolch Veste.

Inter er regjerende mester, men har hatt en variabel sesongstart. De fikk seg en opptur mot Udinese i helgen, likevel er ikke laget i vinnermodus slik vi kjente dem fra fjoråret. Inter vil nok ikke gjøre veldig mange endringer på laget fra helgen, og det er en slagkraftig tropp Rafa Benitez råder over. Maicon er endelig tilbake i troppen, men det er uvisst om han Benitez vil sende ham ut i ilden rett etter skadeavbrekket.

Inters tropp: Julio Cesar, Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni – Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Santon – Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Mariga, Esteban Cambiasso, Joel Obi, Coutinho – Samuel Eto’o, Diego Milito, Goran Pandev, Ludovic Biabiany.

Bilde: inter.it