Før kampen: Tottenham – Inter

Inter ble av mange ikke levnet noen sjanse i årets gruppespill i Champions League etter å ha havnet i gruppe med Barcelona, Tottenham og PSV, men onsdag kveld kan Inter gjøre de tipsene til skamme.

Forrige oppgjør endte 2-1 til Inter etter en ellevill avslutning. Etter at Eriksen hadde forært Tottenham et heldig mål via Miranda, var det mål av Icardi og Vecino som gjorde at alle poengene ble igjen i Milano.
Inter står med syv poeng før kveldens kamp. Det er tre mer enn Tottenham, som står med fire. Siden innbyrdes teller først i Champions League, må Tottenham vinne for å ha mulighet til å ta igjen Inter. Om Tottenham vinner, må de ha et tilsvarende eller bedre resultat mot Barcelona i siste kamp som Inter har mot PSV for å gå videre. Det er også viktig å notere seg at bortemål gjelder i innbyrdes-statistikken, og at med 1-0 slår Tottenham Inter på innbyrdes.
Tottenham er uten Dembele og Sanchez til kampen, mens Rose, Wanyama og Trippier kjemper en kamp mot klokka. Foyth er ikke registrert for CL-spill. På den andre siden er Alderweireld klar for spill. Det betyr at dagens hjemmelag trolig bytter fire spillere fra det første oppgjøret.
Vrsaljko ble skadet under en landslagskamp for Kroatia, og var ikke med mot Frosinone i helga. Det var likevel forventet at høyrebacken skulle bli klar til kveldens kamp, men det medisinske apparatet velger å ikke risikere noe og lar kroaten bli igjen i Milano. Dalbert er også skadet, men brasilianeren, sammen med Joao Mario og Gagliardini, kunne uansett ikke blitt med ettersom de har blitt utelatt grunnet FFP-restriksjoner. Det gjør Vrsaljko til det eneste skadefraværet Inter lider. Det betyr at eneste forskjell fra første oppgjør blir, etter alle solemerker å dømme, D’Ambrosio inn for enten Miranda eller De Vrij.
Tottenham har hatt en historisk bra start i Premier League med 10-0-3 i kamper og en tredjeplass i ligaen. I tillegg møter de opp i morgen med en seiersrekke på fem kamper og med en sylskarp prestasjon mot Chelsea friskest i minne.
Inter befinner seg også på en tredjeplass i sin respektive liga, men ikke med en like god form som vertene. I kampen før landslagspausen ble Spallettis menn smadret 4-1 av Atalanta i Bergamo. Den kampen er forhåpentligvis glemt etter en solid 3-0-seier mot Frosinone.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 23 Miranda, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane:11 Vecino, 14 Nainggolan, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 11 Keita Balde, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – De Vrij – Skriniar – Asamoah
Vecino – Brozovic
Politano – Nainggolan – Perisic
Icardi
Lloris
Aurier – Vertonghen – Alderweireld – Davies
Sissoko – Dier – Eriksen
Lamela – Kane – Alli
Kampen starter 21:00, og sendes på TV 2 Sport 1, TV 2 Sumo og viaplay.no. Sendingen hos TV 2 starter 20:00.
Kilde og bilde: inter.it