Før kampen: Torino–Inter

Ricky Alvarez

Med målløst uavgjort i Siena og en solid hjemmeseier mot Pescara overbeviste Toro i de to første kampene før landslagspausen. Mest bemerkelsesverdig er det faktum at ingen skudd ennå har truffet målet til nykommer Gillet i målet. Torino og Inter deler rekorden for flest Scudetti på rad, med hver sin rekke på fem henholdsvis på 40- og 2000-tallet. Det er altså to av Italias storheter som møtes søndag kveld.

Gillet fra Bologna er nevnt, i tillegg danner landslagsstopperne Kamil Glik og Angelo Ogbonna grunnstammen i det solide forsvaret. Med Alessio Cerci inn i angrepet og Inter-produktet Alen Stevanović på midten er det flere interessante spillere å holde øynene på. Inter kommer til kampen med stor revansjelyst etter hjemmetapet mot Roma, og har en del viktige mann tilbake på laget.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec

Forsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 14 Fredy Guarin, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira, 41 Alfred Duncan

Angrep: 7 Philippe Coutinho, 8 Rodrigo Palacio, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano

På skadelisten til Inter finner vi blant annet Rodrigo Palacio, Cristian Chivu, Dejan Stankovic, Joel Obi og Gaby Mudingayi. På den lyse siden er bortekampen mot Toro en etterlengtet retur for Ricky Alvarez, som ennå ikke har vært i aksjon denne sesongen. Samir Handanovic erstatter også Luca Castellazzi i målet.

Sannsynlig lagoppstilling

Handanovic
Zanetti – Samuel – Ranocchia – Nagatomo
Guarin – Cambiasso – Pereira
Sneijder
Cassano – Milito

Det er en viss usikkerhet rundt forsvaret, da Juan Jesus kan erstatte Walter Samuel og Pereira muligens kan ta en backposisjon. Ellers lufter Gazzetta dello Sport tanken om et tremannsforsvar for Stramaccioni, noe som kan bli prøvd ut så tidlig som i dag. Torino opererer i et slags 4-2-4, og Inter-sjefen kan tenkes å ønske et mer fleksibelt lag som tilpasser seg motstanderen.

Kampen kan du se på Canal9 søndag kveld fra kl. 20.40.

Bilde: inter.it