Før kampen: Torino – Inter

Etter en tung kamp mot Sassuolo, venter et nytt lag Inter har slitt med de siste årene.
De fleste kjenner til den begredelige statistikken Inter har mot Sassuolo. Statistikken mot Torino er ikke fullt så ille, men det er en statistikk som gir grunn til bekymringer. På de tolv siste kampene har Inter vunnet tre, tapt tre og spilt uavgjort seks ganger. I det tidsrommet, som strekker seg tilbake til 2013, har Inter kun vunnet én gang i Torino.
Torino ligger for øyeblikket på 12. plass i serien, men de ligger likevel kun seks poeng bak Roma på femteplass. Formen til Torino er ikke fryktinngytende. Mazzarris menn står med kun én seier siden 7. desember. Til gjengjeld har de på den tiden møtt Juvents, Milan, Lazio, Roma, Fiorentina, Sassuolo og Empoli.
Inter har fem poeng ned til Milan på fjerdeplass, men har én kamp til gode etter at Milan spilte uavgjort mot Napoli lørdag kveld. En utrolig statistikk som er vanskelig å komme unna er at Inter ikke har sluppet inn mål på hjemmebane i Serie A siden møtet med Fiorentina 25. september. Da var det attpåtil et selvmål.
Det som bekrymingsverdig er dog at Inter sliter med å score mål. Hvis man ser bort fra cupkampen mot Benevento, har ikke Inter scoret mer enn ett mål i én og samme kamp siden Roma-kampen 2. desember. Siden den gang har det blitt spilt åtte kamper.
Torino har ingen skader, men Meite må stå over kampen grunnet suspensjon. Inter har ingen suspensjoner, men er uten Keita og Vrsaljko. Perisic og Politano har vært usikre av ulike årsaker, men ser ut til å være klar til kampen. Nysigneringen Cedric Soares er ikke med i troppen.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 77 Brozovic.
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 16 Politano, 44 Perisic, 74 Salcedo, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – De Vrij – Skriniar – Asamoah
Vecino – Brozovic – Joao Mario
Politano – Icardi – Perisic
Sirigu
Izzo – Nkoulou – Djidji
De Silvestri – Rincon – Ansaldi – Aina
Falque – Zaza – Belotti
Kampen starter 18:00, og sendes på Strive.
Kilde og bilde: inter.it