Før kampen: Torino – Inter


Inter fikk dårlig betalt mot Milan i en kamp hvor små marginer gjorde at man ikke tok med seg alle tre poengene fra oppgjøret. Det betyr at Inter fortsatt er på fjerdeplass, to poeng foran Lazio på femteplass.
Uavgjortresultatet forrige runde var det ellevte i rekken. Kun ett lag har flere uavgjortresultater i Serie A denne sesongen: Morgendagens motstander Torino, som står med 12.
Torino ligger for tiden på tiendeplass. På sine to siste kamper, står de med 8-1 i målforskjell etter å ha smadret Cagliari og Crotone henholdvis 4-0 og 4-1. De blir for tiden trent av Inter-kjenningen Walter Mazzarri, som har med seg de kjente navnene Joel Obi, Burdisso og Ansaldi i troppen.
Inter har ikke sluppet inn mål siden 2-0-tapet mot Genoa 17. februar. Det er første gang Inter holder nullen i fem kamper på rad siden 2005. Skulle de holde nullen mot Torino, vil det være første gang siden november 1979 at man holder nullen seks kamper på rad.
Torino er uten skadde Molinaro og Lyanco, samt suspenderte Rincon. I tillegg er Mbaye Niang tvilsom.
Vecino er den eneste som blir igjen i Milano. Uruguayanerens skade er ikke alvorlig, men blir ikke med for å unngå å forverre tilstanden. Miranda har også hatt noen problemer, og det er ikke sikkert at brasilianeren starter i morgen.
Lagene har møttes 147 ganger tidligere i Serie A. Inter har vunnet 65 ganger, Torino har vunnet 34 ganger, mens det har endt uavgjort 48 ganger.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 2 Lisandro, 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Rafinha, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Cancelo – Skriniar – Miranda – D’Ambrosio
Brozovic – Gagliardini
Candreva – Rafinha – Perisic
Icardi
Sirigu
N’Koulou – Burdisso – Moretti
De Silvestri – Baselli – Obi – Ansaldi
Ljajic
Falque – Belotti
Kampen starter 12:30, og sendes på Viasport 2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it