Før kampen: Torino–Inter

Mancini mot Milan
Inter fikk et skikkelig boost da de forrige helg slo Rudi Garcias Roma og har gode muligheter til å trone alene på tabellen etter helgens runde om jobben blir gjort mot Giampiero Venturas menn. Fiorentina som per dags dato ligger øverst med bedre målforskjell har en vanskelig bortekamp mot Sampdoria.

Torino gikk på en skikkelig smell mot Juventus forrige runde da de for andre året på rad tapte derbyet i siste spilleminutt. Med en brukbar start på sesong med tretten poeng på sine seks første kamper har det haltet mer i det siste. Torino har bare tatt to poeng på sine siste fem kamper og har fortsatt en rekke spillere ute med skade.

Etter tre uavgjortkamper mot Sampdoria, Juventus og Palermo ble det mye snakk om Mancinis fotballfilosofi i media, men laget har vunnet sine to siste kamper mot Bologna og Roma med 1-0, og særlig etter seieren mot Roma ble det skrevet mye positivt i Italias største aviser.

Torino tok fire poeng mot Inter forrige sesong. På Stadio Olimpico spilte lagene 0-0, mens Torino tok sin første seier mot Inter på tjuetre forsøk på Giuseppe Meazza. Det vil nok ikke overraske noen om Inter nok en gang skulle dratt i land en knepen 1-0 seier, da de har bevist at de er komfortable med å ligge lavt å spille på resultat mot et presset Torino som bør se seg nødt til å komme tilbake på vinnersporet.

Det ble stilt mange spørsmål rundt Mancinis laguttak forrige helg mot Roma, men taktikeren fikk bevist at han visste hva han drev med. Til helgens kamp er det ventet at Icardi erstatter Jovetic med Perisic og Ljajic fremme. Også Nagatomo er ventet å starte denne helgen. Japaneren gjorde sine arbeidsoppgaver på en veldig overbevisende måte mot Roma, og får en ny tøff oppgave når hurtigtoget Bruno Peres skal stoppes.

Til denne kampen mangler Torino Farnerud, Maksimovic og Jansson. Obi og Avelar vil vurderes frem mot kampen, mens Bovo er ute med karantene. For Inter er Guarin ute med karantene, og Kondogbia og Melo står begge i fare for karantene om de pådrar seg kort.

Forventede lagoppstillinger:

Torino:

Padelli; Pryima, Glik, Moretti; Peres, Benassi, Vives, Baselli, Molinaro; Quagliarella, Maxi Lopez

Inter:

Handanovic; Santon, Miranda, Murillo, Nagatomo; Medel, Melo; Perisic, Brozovic, Ljajic; Icardi

Kampstart på søndag klokken 12:30 og kan sees på Viasat.