Før kampen: SPAL – Inter

Inter leverte en ny sterk seier borte mot PSV i midtuken og står nå med fem seire på rad. Nå er fokuset å plukke tre poeng mot SPAL slik at man kan gå inn i landslagspausen med god samvittighet.

Etter en svak sesongstart har saker og ting snudd for Inter. Før denne runden begynte, hadde laget kommet seg opp til en fjerdeplass, kun to poeng bak serietoer Napoli. Skal man ha håp om en bedre sesong enn det man hadde i fjor, kan man ikke tillate seg poengtap mot lag som SPAL, med all respekt å melde.
SPAL klarte såvidt å unngå nedrykk forrige sesong, men startet likevel strålende i inneværende sesong. På de fire første kampene stod laget fra Ferrara med tre seire. De står dog for øyeblikket med tre strake tap, mot henholdsvis Fiorentina, Sassuolo og Sampdoria.
SPAL og Semplici må klare seg uten Viviani og Kurtic. Felipe, som fikk fire kamper for Inter i 2015, starter trolig for hjemmelaget.
Vrsaljko er helt friskmeldt og italienske medier tror kroaten starter kampen. Det blir første gang han spiller for Inter siden 3-0-seieren over Bologna 11. september, og første gang han starter siden 2-2-kampen mot Torino 24. august.
Mens én kroat har blitt friskmeldt, har en annen blitt sykmeldt. Brozovic har muskelproblemer og må stå over dagens kamp, men han er til gjengjeld den eneste spilleren som er utilgjengelig. Både Brozovic og Vrsaljko har blitt kalt opp på det kroatiske landslaget, men Inter håper at begge får bli igjen i Milano.
Inter og SPAL har møtt hverandre 34 ganger tidligere. 23 ganger har Inter vunnet, syv ganger har man delt poengene, mens SPAL har vunnet fire av oppgjørene. Inter er det laget som har vunnet flest kamper mot SPAL i Serie A. Dagens verter har faktisk ikke slått Inter i serien siden februar 1962.
Inter har ti målscorere i årets Serie A-sesong og hele ni målscorere. Perisic er den eneste med mer enn ett mål.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar:2 Vrsaljko, 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane:5 Gagliardini, 11 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 11 Keita Balde, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Vrsaljko – Miranda – Skriniar – Asamoah
Vecino – Borja Valero
Candreva – Nainggolan – Keita
Icardi
Gomis
Cionek – Vicari – Felipe
Lazzari – Everton Luiz – Schiattarella – Missiroli – Costa
Paloschi – Petagna
Kampen starter 20:30, og sendes på Strive.
Kilde og bilde: inter.it