Før kampen: Siena–Inter

Samtlige av de nye spillerne er i troppen, og det verserer rykter om startplass for minst én av disse, om ikke to. I tillegg til de nye ansiktene, når vår kaptein Javier Zanetti en ny milepæl søndag ettermiddag. Med sin 592. kamp tar han igjen Gianluca Pagliuca på andreplassen over antall kamper i Serie A. Da gjenstår bare Paolo Maldini på toppen av listen, 55 kamper foran Zanetti.

Siden overgangsvinduet stengte på torsdag, har det meste dreid seg om Inters nye signeringer. Ezequiel Schelotto forventes å gå rett inn på laget, på høyre vingback med sin gamle Cesena-kollega Yuto Nagatomo på motsatt side. På midten skal visstnok Stramaccioni leke med tanken på å la Mateo Kovacic få spille fra start, men det kan også bli en tryggere løsning med Walter Gargano. Zdravko Kuzmanović er tilbake i Toscana etter sitt opphold i Fiorentina for fire år siden, men ventes å innta en plass på benken på sin første Nerazzurri-bortetur.

Ezequiel Schelotto, Mateo Kovačić og Zdravko Kuzmanović

Inter har ikke vunnet borte siden Juventus-kampen, og har stort behov for tre poeng mot bunnlaget Siena. Hjemmelaget ligger helt nederst på tabellen (med 6 poeng trukket før sesongen), og har tapt fem på rad hjemme mot Inter. I full krisemodus har Massimo Mezzaroma hentet inn en haug med spillere i overgangsvinduet, og ikke mindre enn sju mann ble presentert for pressen lørdag.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 27 Vid Belec, 77 Raffaele Di Gennaro

Forsvar: 6 Matias Silvestre, 7 Ezequiel Schelotto, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 31 Alvaro Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 4 Javier Zanetti, 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 14 Fredy Guarin, 17 Zdravko Kuzmanovic, 21 Walter Gargano, 24 Marco Benassi

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 18 Tommaso Rocchi, 99 Antonio Cassano

Diego Milito er småskadet, og ute av troppen i likhet med Walter Samuel, Dejan Stankovic, Gaby Mudingayi og Luca Castellazzi. På midtbanen er det plutselig veldig hard kamp om plassene, selv med disse fraværene, og det forventes et tremannsforsvar med to vingbacker og tre mann på midten.

Ezequiel Schelotto

Forventede lagoppstillinger

Handanovic
Ranocchia – Chivu – Juan Jesus
Schelotto – Zanetti – Gargano – Nagatomo
Guarin
Cassano – Palacio

Schelotto tar altså sannsynligvis plassen til Pereira, mens Gargano og Kuzmanovic eller Kovacic ser ut til å foretrekkes foran Cambiasso. Det er aldri lett å spå hva Andrea Stramaccioni kommer til å gjøre, og vi kan lett bli vitne til en litt annen formasjon enn hva Gazzetta ser for seg.

Pegolo
Belmonte – Paci – Felipe
Angelo – Vergassola – Della Rocca – Rubin
Rosina – Bogdani – Reginaldo

Nykomlignen Nicola Pozzi er eneste fravær sett bort fra treårssuspensjonene til Vitiello og Terzi, og det blir som nevnt en hel del nye fjes på Artemio Franchi.

Kampen spilles klokken 15.00 søndag ettermiddag, og kan ses på Canal9 og csports.no.

Bilder: inter.it