Før kampen: Sassuolo–Inter

Sassuolo var det store fotballeventyret i fjor. I en by med bare 40 000 innbyggere klarte I neroverdi, anført av den unge spissen Simone Zaza, den store bragden å rykke opp til Serie A. Siden stiftelsen i 1922 hadde Sassuolo aldri vært høyere enn Serie B, men i fjor slo de til og tok førsteplassen i Serie B med 85 poeng.

Esteban Cambiasso

Livet i Serie A har dog startet brutalt for lille Sassuolo. Etter årets tre første kamper, står Eusebio Di Francescos menn med null poeng, ett scoret mål og åtte baklengs. Det er likevel en slagkraftig gjeng som vil prøve å bite godt fra seg. Med seg i bagasjen har de Ezequiel Schelotto (som nylig tok en tatovering i minne om derbymålet hans mot AC Milan).

Inter har startet denne sesongen på en helt annen måte enn de avsluttet fjoråret, og har på mange måter fått en ny vår på høsten. Skadeantallet har gått kraftig ned og poengfangsten har gått opp. Av signifikans er det bare Carrizo, Javier Zanetti, Gaby Mudingayi og Cristian Chivu som ikke er med i morgen. Mudingayi spilte i dag for juniorlaget, og kan snart ventes tilbake. Situasjon er litt verre hos Sassuolo, som har fem mann på skadelisten i tillegg til talentet Berardi ute med suspensjon.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 45 Luca Maniero

Forsvar: 2 Jonathan, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 18 Wallace, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 90 Patrick Olsen

Angrep: 7 Ishak Belfodil, 8 Rodrigo Palacio, 22 Diego Milito, 9 Mauro Icardi

Som allerede nevnt er Zanetti, Carrizo, Chivu og Mudingayi ute. Tilbake for fullt er Walter Samuel og Diego Milito, men det er ikke ventet at noen av de vil få noe særlig med spilletid.

Diego Milito

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Campagnaro – Ranocchia – Juan Jesus
Jonathan – Guarin – Cambiasso – Taider – Nagatomo
Ricky
Palacio

Skal vi tro italienske medier, fortsetter Inter med det samme laget Mazzarri stilte mot Juventus – til tross for at utgangspunktet er noe helt annet. Det mest oppsiktsvekkende er at Kovacic fortsatt ikke er inne i varmen, men det er grunn til å tro at han er inne så fort han kommer i form. Icardi scoret mot Juventus, men han ser atter en gang ut til å få rollen som superinnbytter.

Øyvind Johannessen starter morgendagens ballrunde klokken 12.25 på CMore Fotball.