Før kampen: Sassuolo – Inter

Inter tar imot Sassuolo til lunsjkamp i en batalje som de senere årene har gitt Inter særdeles dårlig uttelling.

Sassuolo spilte Serie A-fotball for første gang i 2013. På de tre første oppgjørene mellom Inter og Sassuolo i Serie A gikk Inter seirende ut av alle og hadde i tillegg 15-0 i målforskjell, etter blant annet to 7-0-seire.

Historien etter de tre kampene er derimot en helt annen. På de ti siste kampene har Sassuolo åtte (!) seire. Én gang har de to lagene delt poengene, mens Inter kun har vunnet én. Det gir altså fire poeng av 30 mulige mot de svartgrønne siden 2015. Det er en statistikk som må pyntes på tidlig søndag om man skal holde følge med Juventus.

Stefano Sensi måtte ut med skade i forrige runde, men skulle etter prognosene være klar igjen etter landslagspausen. Uheldigvis oppstod det problemer da den italienske midtbanespilleren prøvde seg på treningsfeltet igjen. Sensi går dermed glipp av de tre neste kampene, deriblant et viktig oppgjør mot Borussia Dortmund.

På skadelisten finner vi også D’Ambrosio og Alexis Sanchez. Førstnevnte er ute i halvannen uke, mens chileneren må belage seg på tre måneder på sidelinjen.

Hos Sassuolo er Rogerio, Tripaldelli, Chiriches, Ferrari, Bourabia og Mazzitelli skadet. Inter-kjenningen Alfred Duncan starter trolig på midtbanen.

Kamptropp

Ikke offentliggjort

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Skriniar – De Vrij – Bastoni
Candreva – Gagliardini – Brozovic – Barella – Asamoah
Lautaro – Lukaku

Consigli
Toljan – Marlon – Peluso – Muldur
Obiang – Magnanelli – Duncan
Traore
Berardi – Caputo

Kampen starter 12:30 og sendes på Strive med engelsk kommentator.