Før kampen: Sassuolo–Inter


Overgangsmarkedet har gått hett for seg i sommer, og Inter sitter igjen med en rekke spennende nykommere. Allerede i første seriekamp får vi antagelig se argentineren Lautaro Martinez like bak Icardi, en konstellasjon som kan gjøre livet surt for mange Serie A-lag. Hvis Gazzetta får rett i sine spådommer, blir hele rekken bak Icardi befolket av nysigneringer: Matteo Politano og Kwadwo Asamoah er flankerer altså Martinez. Politano og Asamoah er bedre beskrevet i Serie A-sammenheng, og er tydelig forsterkninger både i bredde og kvalitet.
Med positiviteten rundt overgangsmarkedet og en Champions League-deltakelse som er gull verdt for Inter, er det ekstra viktig å komme sterkt ut av startblokkene denne sesongen. Men Sassuolo har de siste årene vist seg å være en fryktelig hard nøtt å knekke, 5 av de 6 siste kampene lagene imellom har endt med Sassuolo-seier, senest mot slutten av forrige sesong da en transportetappe inn mot Lazio borte ble fullstendig veltet av blant annet en strålende Matteo Politano dengang i grønnsvart. På den annen side kan vi støtte oss til statistikken for Inters serieåpninger, 5 av de 6 siste sesongstartene har endt uten innslupne mål for Inter.

Trolige lagoppstillinger

Noen vesentlige fravær har vi fra Inters side: Radja Nainggolan er utenfor troppen med sin muskelskade. Milan Škriniar har trent for seg selv de siste dagene, og skal ikke være klar for å starte kampen. Šime Vrsaljko og Ivan Perisic, som har et godt og langt VM-sluttspill bak seg, hviles også i denne første seriekampen. Sassuolo-trener Roberto De Zerbi kan stille med fullt lag uten noen fravær av betydning.
Trolige lagoppstillinger Sassuolo–Inter
Nytt for sesongen er for øvrig også rettighetshaver Strive, som sender Serie A-kampene via sin nettløsning. Inter-kampen finner du her, og avspark på Mapei Stadium i Reggio Emilia er klokken 20:30, merk det nye kamptidspunktet!
Bilder: gazzetta.it, inter.it