Før kampen: Sassuolo – Inter

Etter å ha ledet serien til jul, var skuffelsen stor etter å ikke ha klart å kvalifisere seg til Champions League atter en gang, men fjerdeplassen er likevel den beste plasseringen siden andreplassen i 2010/2011.
sassint
Dagens motstander heter Sassuolo og har gjennomført en meget bra sesong. Vinner de mot Inter, går de til Europa League-kvalifisering på bekostning av Milan – såfremt sistnevnte ikke vinner cupfinalen mot Juventus. De har derfor mye å spille for i kveld, i motsetning til de blåsvarte som ikke har noe annet å spille for enn heder og ære.
Dagens verter mangler deres kanskje beste spiller i Domenico Berardi. Den italienske høyrevingen er suspendert. I tillegg kan ikke Laribi og Terranova stilles til rådighet for trener Eusebio Di Francesco.
Hos Inter pådro Handanovic og Perisic seg relativt unødvendige kort mot Empoli forrige helg, og må stå over kveldens batalje, mens Icardi er indisponibel grunnet skade. Det betyr at flere juniorspillere får være med i troppen.
Selv om Sassuolo har vunnet sine to siste kamper mot Inter, har de ikke bare gode minner fra oppgjørene. To ganger har de tapt 7-0 mot Nerazzurri – deres to verste tap i Serie A noensinne. Likevel ligger det ikke an til noen målrik affære, da det bare finnes to lag i ligaen som har sluppet inn færre mål enn de to lagene som møtes til dyst på Mapei stadion.

Kamptropp

Keeper: 30 Carrizo, 98 Radu;
Forsvar: 5 Jesus, 12 Telles, 21 Santon, 24 Murillo, 28 Della Giovanna, 29 Miangue, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo, 96 Gyamfi;
Midtbane: 7 Kondogbia, 27 Gnoukouri, 34 Bonetto, 77 Brozovic, 83 Melo;
Angrep: 8 Palacio, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 23 Eder, 92 Baldini, 97 Manaj, 99 Correia.

Trolige lagoppstillinger

Carrizo
D’Ambrosio – Murillo – Juan Jesus – Telles
Brozovic – Gnoukouri – Kondogbia
Jovetic – Eder – Palacio
Consigli
Vrsaljko – Cannavaro – Acerbi – Peluso
Pellegrini – Magnanelli – Duncan
Politano – Defrel – Sansone
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it