Før kampen: Sampdoria – Inter

Fasit etter fem kamper i Serie A er fem seire, ti mål for, ett mål imot og tabelltopp. I kveld møter Inter sisteplassen i Serie A, som har en nordmann i troppen.

Sampdoria havnet på øvre halvdel av tabellen forrige sesong, men årets sesong har startet dårlig for laget i nordvest. Etter fem kamper har de tapt fire og vunnet én. Målforskjellen er minus åtte. Ingen i Serie A har verre.

Allerede i januar ble det klart at Morten Thorsby hadde signert med Sampdoria, og nordmannen har på så måte hatt god tid på å forberede seg til overgangen til Italia. Likevel har det ikke blitt som forventet. Sampdorias trener da Thorsby signerte for havnebylaget ble Milans trener i sommer. Treneren som kom inn har ennå til gode å bruke den anvendelige midtbanespilleren. Men kanskje får han sin debut i kveld?

Inter stakk av med seieren mot Lazio i midtuken etter D’Ambrosios hodestøt. Nå tror italienske medier at Conte bytter ut over halve laget fra den kampen. Sampdoria er siste hinder før Barcelona og Juventus venter neste uke.

Inter har ingen skader eller suspensjoner, men Conte kommer til å rotere. Flere italienske medier føler seg sikre på at Alexis får starte sin første kamp etter overgangen, men de er uenige om det er på bekostning av Lautaro eller Lukaku. Det er også ventet at Bastoni får sin debut.

Hos Sampdoria er situasjonen noe annerledes. Inter-kjenningen Jeison Murillo pådro seg rødt kort forrige runde, og må stå over kampen i dag. Videre er Maroni, Ferrari, Seculin og Gabbiadini utilgjengelige.

Kamptropp

Ikke offentliggjort

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Skriniar – De Vrij – Bastoni
Candreva – Gagliardini – Brozovic – Sensi – Asamoah
Alexis – Lautaro

Audero
Bereszynski – Chabot – Colley
Depaoli – Ekdal – Vieira – Murru
Rigoni
Quagliarella – Caprari

Kampen starter 18:00 og sendes på Strive og Strive Sport TV (lineær-TV). Kommentator er Even Braastad.