Før kampen: Sampdoria – Inter

Midtukekampen mot Tottenham ble en fest. Nå håper Spalletti og spillerne at kampen gir ekstra energi til kampene i serien.

Det er ingen hemmelighet at Inter har startet sesongen under pari, til tross for en sterk seier mot Tottenham. I Serie A er fasit så langt én seier, én uavgjort og to tap mot henholdsvis Bologna, Torino, Sassuolo og Parma. Det er lag man burde, kunne og skulle ha slått om sesongen skal leve opp til forventningene.
Kveldens motstander er havnebylaget Sampdoria. Niendeplass var forrige sesongs plassering, men kun Juventus og Napoli hadde sterkere hjemmestatistikk enn laget fra Genova. I år har de startet med 3-0-seier over Napoli og 1-1 mot Fiorentina på hjemmebane.
På den litt lysere siden av statistikken har Inter vært et godt bortelag de siste kampene. Inter står med fire seire og én uavgjort på de siste fem bortekampene i Serie A. Videre har Spalletti vist seg å mestre kamper helgen etter internasjonale oppgjør bra. De 89 kampene Spalletti har trent etter internasjonale kamper, står italieneren med 52 seire og kun 13 tap. Det er også verdt å merke seg at forrige oppgjør mellom lagene endte 5-0, der fire mål av Icardi var en del av innholdet.
På skadefronten ser det bedre ut enn det gjorde mot Tottenham. Lautaro er med i troppen, og D’Ambrosio er friskmeldt. Perisic har slitt litt med noe, og det er mulig kroaten starter kampen på benken. Vrsaljko er den eneste som ikke er tatt ut i troppen på grunn av skade.
Sampdoria må klare seg uten Regini og Saponara. At sistnevnte er ute med skade betyr at Caprari, som ble solgt til Sampdoria i Skriniar-handelen, etter alle solemerker å dømme starter kveldens kamp. Vid Belec, med en historie i Inter bak seg, blir å finne på benken.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar:6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane:5 Gagliardini, 8 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro, 11 Keita Balde, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – De Vrij – Skriniar – Asamoah
Vecino – Brozovic
Politano – Nainggolan – Keita
Icardi
Audero
Bereszynski – Tonelli – Andersen – Murru
Barreto – Ekdal – Praet
Caprari
Quagliarella – Defrel
Kampen starter 20:30, og sendes på Strive.
Kilde og bilde: inter.it