Før kampen: Sampdoria–Inter

Roberto Mancini og spillerne
Etter et klart tap over to kamper mot Wolfsburg i Europa League og flere skuffende serieresultater, er Inters sesong nesten over allerede i mars. Det er åtte poeng opp til EL-plass, og det spørs til og med om den konkurransen fremstår som attraktiv for sesongen 2015/16. Det må fortsatt bygges videre på Mancinis nye lag, og den nest gjeveste europeiske konkurransen har denne sesongen vært mer en distraksjon enn en berikelse. Milans Curva Sud protesterte som kjent i går mot sin klubbledelse, men Inters prosjekt har heldigvis litt mer retning. Likevel tærer det på fansens humør når nok en sesong renner ut i sanden.

Roberto Mancini manet til tålmodighet på lørdagens pressekonferanse, og kunne gjøre lite annet enn å se fremover mot en lysere fremtid:

Jeg ser forbedringer selv om resultatene dessverre ikke reflekterer dette for tiden. Vi må være tålmodige, jeg er sikker på at det kommer bedre tider for oss. Neste år kommer vi til å kjempe i toppen. Vi kommer til å jobbe sammen i sommer, og nye spillere vil komme inn for å hjelpe de som allerede er her.

I kveld møter han sin gamle kompanjong Sinisa Mihajlovic, som har funnet formen i sin unge trenerkarriere. De blåkledde fra Genova har hatt en meget pen sesong, og ligger for tiden 8 poeng foran Inter på en plassering som sikrer Europa League neste sesong. Samuel Eto’o og Luis Muriel kom inn i forrige overgangsvindu, og den fargerike president Ferrero har noe fint på gang i den stolte klubben. Sampdoria har fortsatt ikke tapt hjemme, men flertallet av kampene har også endt uavgjort. Uansett blir det en tøff oppgave for et formsvakt Inter.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni
Forsvar: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 21 Santon, 23 Ranocchia, 26 Felipe, 33 D’Ambrosio, 93 Dimarco
Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 18 Medel, 20 Obi, 77 Brozovic, 88 Hernanes
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 28 Puscas, 29 Camara, 91 Shaqiri, 97 Bonazzoli
Inter har fire mann ute, der samtlige bekler backposisjonen. Nagatomo og Jonathan er langtidsskadde, mens Dodo og Santon er ute for kortere tid. Dermed må trolig den gamle sliteren Hugo Campagnaro ta ansvar og bekle Davide Santons etter hvert faste plass.
Kuzmanovic mot Parma

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Ranocchia – Juan Jesus – Campagnaro
Guarin – Medel – Brozovic
Shaqiri
Icardi – Podolski
Viviano
De Silvestri – Silvestre – Romagnoli – Regini
Acquah – Palomobo – Obiang
Muriel – Eto’o – Eder
Samps skadeliste teller fire mann: De Vitis, Munoz, Cacciatore og Mesbah.
Avspark på Stadio Luigi Ferraris er klokken 20.45, og kampen vises på CMore Fotball.
Bilder: inter.it