Før kampen: Sampdoria–Inter

Walter Mazzarri

De tidligere spisskollegene Maxi Lopez og Mauro Icardi stiller for hvert sitt lag i ettermiddag, de har hele sesongen vært to av hovedpersonene i den italienske sladderpressen. Modellen fra Argentina har endt opp med Inters unge spiss, og han har stadig erklært sin kjærlighet i diverse former. Nå står det imidlertid om viktigere ting for fansen, med tre strake uavgjort er både Parma og Fiorentina hakket foran på tabellen.

Nå betyr en Europa League-plass mer for klubbens selvfølelse enn noe annet, men signalene fra Milano tyder på at det er et klart mål at Walter Mazzarri skal levere minst en solid forbedring fra forrige sesong. Det handler også om å ta med seg noe optimisme og positive vibrasjoner inn i sommerens overgangsvindu og oppkjøring, etter en sesong som har stagnert fryktelig etter julepausen.

På motsatt trenerbenk sitter en kandidat til senere Inter-jobb, Sinisa Mihajlovic. Hans Sampdoria er trygt plassert rundt midten av tabellen, og er sålangt hakket bedre enn fjoråret. Erick Thohirs tålmodighet med Walter Mazzarri er etter sigende ikke uendelig, og med en dårlig sesongfasit er nok ikke trenerposten helt fredet. Derfor er det av stor viktighet å faktisk sikre en god plassering selv om de beste lagene fortsatt er et stykke unna.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvarere: 4 Javier Zanetti, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 33 Danilo D’Ambrosio, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbanespillere: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 88 Hernanes

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito

Juan Jesus og Jonathan mangler i dagens tropp, begge er ute med skade, førstnevnte resten av sesongen. Ellers er det fullt mannskap og mange alternativer for Mazzarri.

Walter Samuel

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Rancocchia – Samuel – Rolando
D’Ambrosio – Hernanes – Cambiasso – Nagatomo
Kovacic
Icardi – Palacio

Da Costa
De Silvestri – Mustafi – Gastaldello – Regini
Krstisic – Palombo – Renan
Eder – Maxi Lopez – G. Sansone

Gabbiadini og Berardi er skadet, ellers er det ingen fravær i Samp-leiren.

Avspark på Stadio Luigi Ferraris er søndag kl. 15.00, og kampen ser du på Canal9.

Bilder: inter.it