Før kampen: Roma–Inter

Serie A TIM

Inter ligger på toppen av tabellen, nå fire poeng foran Roma, som for øyeblikket er innehaver av tredjeplassen. Laget fra Milano fikk en positiv opplevelse mot Livorno, etter å ha slitt enormt i Serie A den siste tiden. Roma er i meget god form, og hovedstadslaget har ikke tapt på 20 ligakamper. Unngår Roma tap også i denne kampen, ser det lyst for Ranieris menn med tanke på å kapre tittelen til slutt. Det er nå åtte serierunder igjen, og det kan se ut som Roma møter enklere motstand sammenlignet med Milano-lagene. Deres vanskeligste kamp, sett bort fra kampen på lørdag, kan være derbyet mot Lazio, som kjemper for å unngå nedrykk. Inter har derimot vanskeligere motstandere…

Inter vant greit 3-0 mot Livorno i midtukekampen, men i og med at Livorno er tabelljumbo, sier ikke resultatene veldig mye om hvor god prestasjonen egentlig var. Det var likevel en positiv opplevelse, som et Inter-lag i motgang, forhåpentligvis tar med seg inn i de neste utslagsgivende ukene. Inter møter CSKA Moskva i midtuken, men selv om Champions League er hovedmålet denne sesongen, blir ingen spillere spart til en så viktig kamp. Nok en gang er ungguttene, Balotelli og Santon, dessverre utelatt fra troppen. Sneijder er tilbake fra en småskade, og vil sannsynligvis gå rett inn i startoppstillingen. Eto’o viste forrige kamp at han er i storform, og sammen med en alltid målfarlig Milito, vil de sannsynligvis danne et fryktinngytende spisspar på lørdag.

Sist runde slo Roma Bologna 2-0, etter mål signert Riise og Baptista. Laget er som sagt i storform, og har ikke tapt siden den 10. serierunden, den gangen borte mot Udinese. Ranieri har dermed fått laget til å prestere allerede fra første stund, og laget fremstår meget solid, med spillere som blant annet Riise i spissen. Sistnevnte har også vært ute i media og sagt at Totti kan bli klar til denne kampen, og det kan bli utslagsgivende. Det er altså klart for en av sesongens viktigste kamper, og det er bare å glede seg til en meget spennende lørdagskveld.

Inters tropp: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni – Ivan Ramiro Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Cristian Chivu – Dejan Stankovic, Ricardo Quaresma, Thiago Motta, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Mariga, Esteban Cambiasso – Samuel Eto’o, Diego Milito, Goran Pandev, Marko Arnautovic.

Bilde: inter.it