Før kampen: Roma–Inter

mirandacandreva
Frank de Boer har hatt en humpete start på sin karriere i Italia. Laget har blant annet slått Juventus, men samtidig plukket null poeng mot Hapoel og Sparta Praha. Det gir vann på møllene i begge retningene, og det er fortsatt vanskelig å si om laget er på riktig vei. Mot Roma kan vi få et tydeligere svar.
De Boer har ført inn mye disiplin i klubben, og dårlige eller slappe holdninger tolereres ikke. Brozovic ble byttet ut i pausen mot Hapoel 15. september, og har ikke blitt sett i troppen siden. Kondogbia ble byttet ut i det 27. minutt mot Bologna. Franskmannen skal dog ha tatt det mye bedre enn sin kroatiske lagkamerat, og er allerede tilbake.
Med en såpass hard linje som trener skal det ikke mange feiltråkk til før det går galt, men så langt ser det ut til å ha resultert i en mentalitet som kommer godt med. Inter har havnet under i fem av seks Serie A-kamper, men bare mot Chievo i sesongåpningen har man feilet i å få med seg poeng.

En lysende skadesituasjon

jmariodeboer
Det var lenge sterk tvil om Joao Mario ville rekke kveldens kamp. Heldigvis sier de siste rapportene at han er frisk nok til å starte kampen. Forventningene var store etter at portugiseren ble tidenes nest dyreste Inter-kjøp, men midtbanespilleren er i ferd med å vise seg pengene verdig. Et par måneder ut i sesongen har laget vunnet samtlige kamper Joao Mario har spilt, mens man ikke har vunnet én eneste kamp uten han tilstede.
En annen som også har vært savnet, er Ansaldi. Etter å ha pådratt seg en kneskade like før sesongstart, er argentineren endelig klar til å gjøre sin debut i Serie A. De som mangler fra troppen er Andreolli, Biabiany og Brozovic. Førstnevnte er forøvrig ventet å være klar til neste runde
Roma ligger poenget bak Inter på tabellen. De gikk på et forsmedelig tap mot Torino forrige helg, men har sammen med Napoli scoret mest mål så langt i Serie A. Spallettis mannskap har puttet 14 mål mot Inters åtte mål. Dermed er det en real test som venter for et Inter-forsvar som bare har holdt nullen én gang denne sesongen.
Dagens verter er uten Rudiger, Mario Rui, Nura og Vermaelen. Med flere tunge tap i bakre rekker ligger det an til den gamle kjenningen Juan Jesus starter på venstrebacken.
Lagene har møtt hverandre 168 ganger tidligere. Fasitsvar er 71 seire til Inter, 48 uavgjortkamper, mens Roma har gått seirende ut 47 ganger. Forrige gang Roma tok alle poengene, så Inters lagoppstilling slik ut.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo, Miangue
Midtbane: Melo, Joao Mario, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri
Angrep: Palacio, Icardi, Jovetic, Eder, Perisic, Candreva, Gabriel Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Ansaldi – Miranda – Murillo – Santon
Joao Mario – Medel
Candreva – Banega – Perisic
Icardi
Szczesny
Peres – Manolas – Fazio – Juan Jesus
De Rossi – Strootman
Florenzi – Nainggolan – Perotti
Salah
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no

Kilde og bilde: inter.it