Før kampen: Roma–Inter

Med Juventus litt ute av skuddhold er det likevel nødvendig for Inter på 3. plass å komme fra Roma med et godt resultat. På Wembley mot Totteham fikk vi se en prestasjon godt under middels nivå. Desto viktigere blir det da å slå tilbake samt å nærme seg Napoli og Juventus inn mot januar-pausen.

En svak sesongstart har ødelagt mye for Roma, med bare 1 seier på de første 5 Serie A-kampene. Det har kommet seg en del i det siste for Eusebio Di Francesco og hans ulver, og det er ikke mer enn 6 poeng opp til Milan på Champions League-plassering. Formen er likevel høyst varierende, mens Inter kan skilte med 8 seire på de siste 9 kampene i Serie A.
Luciano Spalletti returnerer til byen der han virkelig startet sin managerkarriere på det høyeste nivået, etter å ha jobbet seg opp fra mindre klubber. Han var i gårsdagens pressekonferanse opptatt av å vise ambisjoner på vegne av klubben:

I London var vi med i kampen helt til siste slutt. Vi skapte sjanser og har fortsatt muligheten til å gå videre. Før Roma-kampen setter vi press på oss selv fordi vi ikke er fornøyde. Vi ønsker alltid å forbedre oss.

Trolige lagoppstillinger


Roma mangler nøkkelspillere som Daniele De Rossi, Edin Dzeko og Stephan El Shaarawy, i tillegg til Coric og Pellegrini. Dalbert og Nainggolan er skadet, ellers er det ingen suspensjoner og skader i Inter.
Kampstart er klokken 20:30, og det sendes som vanlig på Strive.
Bilder: gazzetta.it og inter.it