Før kampen: Pescara–Inter

Laget i trening før Pescara-kampen
Spesielt viktig blir det for sesongens nye sjef, Frank de Boer, å få tre poeng mot et antatt svakere lag som Pescara før stormøtet med Juventus neste helg. De to resultatene før landslagspausen var under pari, men spillet spesielt i den andre kampen var noe mer oppløftende. Det er naturlig å spørre seg om det er en innkjøringsperiode under den nye treneren som må til før systemet sitter 100 prosent.
Treneren holdt som vanlig pressekonferanse dagen før kamp, og på spørsmål fra journalistene om hvorvidt de Boer ser Pescara-kampen som en «ny sesongstart» for Inter, hadde han følgende å si:

Sesongen har allerede startet, men på en måte kan det være slik [at den starter for oss mot Pescara]. Vi har jobbet hardt i landslagspausen, også på det fysiske. Selvfølgelig er det vanskelig å implementere idéene mine på så kort tid, men mot Pescara starter vi et nytt kapittel av sesongen.

4 poeng fra skrivebordet

Hjemmelaget Pescara har på sin side hatt en forrykende start i form av første omgang mot topplaget Napoli. I sesongens første kamp gikk de respektløst til verks og ledet 2–0 til pause. Siden den gang har de sluppet inn 4 mål, og hentet kun det ene poenget etter Napolis comeback i 2. omgang. Likevel har de mottatt 4 poeng, da en oppsiktsvekkende avgjørelse fra Lega Serie A førte til at Sassuolo mistet 2–1-seieren for å ha spilt med Antonino Ragusa som ikke var i 25-mannstroppen meldt inn til fotballforbundet.
Inters nykommer João Mário er ikke ventet å starte kampen, selv om det meldes om skadefri tropp bortsett fra Ansaldi og Andreolli. Antonio Candreva får antagelig sin første opptreden fra start i blåsvart, mens Gabigol har fått seg en hvileperiode etter sommeren, og er ventet å bli med Inter-laget mot slutten av september.

Forventet lagoppstilling

Inters trolig lag mot Pescara
Kampstart er søndag kveld klokken 20.45, og oppgjøret ser du på Viasat Fotball.