Før kampen: Parma–Inter

Mauro Zarate

Onsdag kveld er det Parma som skal beseires. De blågule er i kjempeform og har vunnet sine fire siste kamper. Inter har slitt voldsomt defensivt denne sesongen, og angripere som Giovinco og Floccari kommer utvilsomt til å skape hodebry for Stramaccionis utvalgte. Sentrale forsvarsspillere som Zanetti og Chivu er fortsatt ute. Selv om det defensive fortsatt ikke er på plass, er Inter ubeseirede på sine seks siste kamper, en statistikk Andrea Stramaccioni skal ha av æren for.

Milito startet ikke forrige kamp, men ventes å bekle en enslig spissrolle på onsdag. Giampaolo Pazzini har hatt en meget svak sesong, og klarte ikke å overbevise da han fikk sjansen mot Cesena. Italieneren har vært ryktet ut denne sommeren, noe som fort kan bli en realitet om han ikke finner formen. Dejan Stankovic er også tilbake fra suspensjon, og er aktuell for en startplass. Stramaccioni har altså flere å velge mellom, ettersom både Guarin og Poli har vært svært gode den siste tiden. Et luksusproblem, om du vil.

Troppen

Livaja prioriteres foran Forlan, Alfred Duncan foran Angelo Palombo. I tillegg er ikke Javier Zanetti og Fredy Guarin med.

Målvakter: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 93 Raffaele Di Gennaro

Forsvar: 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 40 Juan Jesus, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 41 Alfred Duncan

Angrep: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 88 Marko Livaja

Antatt startoppstilling:

Julio Cesar
Maicon – Lucio – Ranocchia – Nagatomo
Obi – Stankovic – Cambiasso
Alvarez – Sneijder
Milito

Walter Samuel er med i troppen, men starter neppe etter å ha vært ute med skade de siste ukene. Som nevnt er både Stankovic og Milito tilbake fra suspensjon, og vil trolig starte kampen.

Kilde: whoscored.com
Bilde: inter.it