Før kampen: Parma–Inter

Hernanes og Fredy Guarin

Verken Inter eller Parma kan sies å ha en imponerende rekke med kamper den siste tiden, og for øyeblikket ligger de med kun to poengs skille. Med to italienske finalister i Europa League-finalen, Napoli og Fiorentina, blir det kvalifisering på både 5. og 6.plassen denne sesongen. Dette kan nærmest være for en skjebnekamp å regne for Parmas del, da de har tre lag rett bak seg på tabellen som alle er lystne på spill i Europa.

Parma er i en formdupp for øyeblikket, men det er aldri lett å spille på Ennio Tardini. De har kun tapt to kamper på hjemmebane denne sesongen, mot Juventus og Roma, og Inter har ikke vunnet der på fire kamper. Sist var i 2008, og da var det Zlatan Ibrahimovic som sikret seieren.

Parma-trener Roberto Donadoni forsøker seg på noen mindgames før kampen:

Før sesongen kunne vi aldri forutsett at vi vil være i denne posisjonen. Inter har et helt annet press på seg foran oppgjøret. Vi skal spille som vi alltid har gjort.

Zdravko Kuzmanovic

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 25 Walter Samuel, 33 Danilo D’Ambrosio, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 13 Fredy Guarin, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 88 Hernanes

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito

Med Ranocchia ute grunnet suspensjon og Juan Jesus skadet kommer Walter Mazzarri til å stille med en veteran-treer bestående av Rolando, Campagnaro og Walter Samuel.

Sannsynlig startoppstilling

Handanovic
Campagnaro – Samuel – Rolando
D’Ambrosio – Hernanes – Cambiasso – Kovacic – Nagatomo
Palacio – Icardi

Endelig ser Kovacic ut til å ha spilt seg inn i en mer eller mindre fast rotasjon.

Kampen begynner 15.00 og går på CMore Fotball.