Før kampen: Palermo–Inter

Denne toppkampen vil bli en veldig interessant kamp, der Inter kjemper for å holde seg på toppen, mens Palermo for alvor begynner å se ut som en trussel til å ta den viktige fjerdeplassen. Den siste kampen mellom disse lagene var forrykende, med den uvanlige sluttstillingen 5-3. Inter ledet hele 4-0 til pause, Eto’o og Balotelli scoret to mål hver. Etter pause kom Palermo overraskende tilbake, og på kort tid måtte Cesar plukke 3 baller ut av nettet, signert Hernanez og to av Miccoli. Heldigvis avgjorde Milito kampen, da han satte inn kampens åttende mål mot slutten av kampen.

Inter er i en forferdelig periode i Serie A, og har ikke vunnet på hele fem kamper. På de siste fem kampene står vi igjen med elendige tre poeng. Det virker dog som spillerne har hatt hodene sine i CL, der de har prestert utrolig godt da de overraskende slo ut en av favorittene, Chelsea. Nå møter vi en antatt mye enklere motstander i CSKA Moskva, noe som fører til at vi burde nå minst en semifinale i den prestisjetunge turneringen. Vi får håpe Inter kan skjerpe seg også i Serie A, for Milan har spist opp hele det store forspranget vi hadde ned til dem. Inter ligger nå bare ett poeng foran, og klarer vi ikke mer enn uavgjort eller tap samtidig som Milan vinner denne runden, vil vi for første gang på flere måneder miste førsteplassen. Utilgjengelige spillere til denne kampen, er Chivu (skadet) og Muntari (karantene). Samtidig har Mourinho utelatt Balotelli for tredje kamp på rad fra troppen. Vi må bare håpe de får ordne opp i de interne problemene snart, slik at juvelen vår kan begynne å spille kamper igjen.

Palermo har vært en av de virkelig store overraskelsene i årets Serie A, og er for øyeblikket innehaver av den viktige fjerdeplassen. De kjemper først og fremst mot Juventus og Sampdoria, og presterer for øyeblikket helt greit. Ni poeng på de siste fem kampene er akseptabelt, men de ønsker garantert en seier etter det sure tapet borte mot Udinese forrige helg. Miccoli og Cavani har til sammen scoret 18 mål denne sesongen, og kommer til å bli en stor trussel for Inter-forsvaret. Samtidig har de også spillere som Hernanez og Budan, som kan komme inn og påvirke kampen i form av mål. Det unge stjerneskuddet, Pastore, har også imponert stort i trequartistarollen i det siste, og Cambiasso vil få nok å gjøre med å passe på denne spilleren. Palermo har altså en skremmende god offensiv lagdel, som virkelig kommer til å teste Inter.

Inters tropp: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni – Ivan Ramiro Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Davide Santon – Dejan Stankovic, Ricardo Quaresma, Thiago Motta, Wesley Sneijder, MacDonald Mariga, Esteban Cambiasso – Samuel Eto’o, Diego Milito, Goran Pandev.