Før kampen: Napoli – Inter


Napoli er det eneste laget i de fem største ligaene med kun grønt i formtabellen. Laget fra sør har bestemt seg for å gå all in på Serie A, og vil være utrolig vanskelige å få has på.
Dagens hjemmelag har ikke tapt i Serie A siden 25. februar, da de tapte 2-0 mot Atalanta. Siden den gang har man statistikken 18-2-0. Kampen mot Atalanta er også deres eneste tap i Serie A siden slutten av oktober i fjor.
Da Napoli møtte Manchester City i midtuka, var det med Jorginho og Allan på benken. Et tydelig tegn på at Sarri hadde oppgjøret mot Inter i tankene.
Heldigvis har også Inter en fin form å lene seg mot. 7-1-0 så langt denne sesongen er den beste sesongstarten på 15 år, og med ingen Europa-spill i hverken tankene eller beina, kan Spalletti og spillerne fokusere fullt og holdent på serien og en topp fire-plassering.
Insigne måtte forlate banen i kampen mot City med skade, men kantspilleren er likevel tatt med i troppen. Gazzetta dello Sport mener det er 55% sannsynlighet for at han starter fremfor Zielinski på kant. Ellers er det kun Milik som er skadet.
Joao Mario stod over mot Milan, men er nå tilbake. Brozovic og Vanheusden er fortsatt skadet, og er følgelig ikke med.
Inter og Napoli har møttes 142 ganger i Serie A. Inter har vunnet 63 av dem, Napoli har vunnet 45 av dem, mens 34 ganger har det blitt poengdeling. Skulle Inter unngå å tape i dag, er det det lengste man har gått ubeseiret siden september 2010.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 55 Nagatomo
Midtbane: 5 Gagliardini, 10 Joao Mario, 11 Vecino, 20 Borja Valero
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Nagatomo
Gagliardini – Vecino
Candreva – Borja Valero – Perisic
Icardi
Reina
Hysaj – Albiol – Koulibaly – Ghoulam
Allan – Jorginho – Hamsik
Callejon – Mertens – Insigne
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasport 2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it