Før kampen: Napoli–Inter

Med seier i dag, og om Fiorentina skulle snuble mot et Sassuolo-lag som er sterkere enn på mange år, vil Inter ha en luke på fem poeng ned til andreplassen. Samtidig kan man havne på tredjeplass om resultatene ikke skulle gå Inters vei.
Dodo, Jovetic, Melo, D'Ambrosio og Biabiany

Dagens verter er inne i en suveren form. Vi må tre måneder, 17 kamper i antallet, tilbake i tid for å finne forrige Napoli-tap. De siste 15 kampene i alle turneringer har laget fra mafiabyen scoret 36 mål og bare sluppet inn ufattelige tre mål. På de siste syv kampene har ingen lag fått en ball bak Reina i Napoli-målet. Inter har heller ikke vunnet mot Napoli på San Paolo siden 1997. Det er med andre ord en formidabel oppgave de svartblå fra Milano står ovenfor.
Sarri må klare seg uten Manolo Gabbiadini og Dries Mertens i dag, men kan likevel stille med sin sterkeste ellever. Higuain og Insigne har scoret til sammen 17 mål for Napoli denne sesongen. Det er ett mer enn hva hele Inter har gjort til sammen. Dermed sier det seg selv at Inter, som har seriens gjerrigste forsvar, virkelig får teste seg i kveld.
Bortsett fra Kondogbia, Santon og Vidic, kan også Mancini velge sin sterkeste ellever. Mens Sarri virker å fokusere på det offensive, vil Mancini fokusere på det defensive. Det har så langt resultert i tabelltopp og seriens beste bortelag. Inter er det eneste laget som ennå ikke har tapt på fremmed gress, og hentet 14 poeng på seks bortekamper. Napoli, på sin side, har scoret tredje mest mål i ligaen. Det er med andre ord to trenere med vidt forskjellige filosofier som skal ut til dyst i kveld.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Jesus, 6 Dodò, 12 Telles, 14 Montoya, 23 Ranocchia, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo
Midtbane: 13 Guarin, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 44 Perisic, 97 Manaj.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Juan Jesus
Guarin – Medel – Melo
Ljajic – Icardi – Perisic
Reina
Hysaj – Koulibaly – Albiol – Ghoulam
Allan – Jorginho – Hamsik
Callejon – Higuain – Insigne
Kilde: twitter.com/Fcinterdata
Bilde: inter.it