Før kampen: Lazio – Inter

Inter gikk seirende ut av Derby della Madonnina forrige helg. I kveld venter en kanskje ennå viktigere kamp når laget tar turen til Roma.

Inter hang ikke med i førsteomgangen mot AC Milan, men klarte likevel å snu det til slutt etter en heidundranes andreomgang. En førsteomgang av samme kaliber har man trolig ikke råd til mot Lazio.

Av de 20 lagene i Serie A er det kun Atalanta som har scoret flere mål enn Lazio. Hovedstadslaget har også med seg storscoreren Immobile. Italieneren står med utrolige 25 mål på 23 kamper i Serie A. Ingen andre spillere i de fem største ligaene kan skilte med bedre statistikk.

Det motsatte oppgjøret endte 1-0 til Inter etter mål av D’Ambrosio. Utrolig nok er det også forrige gang Lazio tapte en kamp i Serie A. De har med andre ord spilt 18 Serie A-kamper siden september uten å tape.

Inter er ikke så mye verre når det kommer til den statistikken. Contes menn har nemlig ikke tapt siden de møtte Juventus i starten av oktober. Det er 16 kamper uten tap.

Sensi har slitt med skader store deler av sesongen. Den italienske midtbanespilleren var i ferd med å komme tilbake igjen, men pådro seg et lite brudd i foten og er ute i rundt tre-fire uker. I tillegg er Asamoah, Esposito og Gagliardini fortsatt skadet.

Hos Lazio er det kun Lulic som er skadet.

Kamptropp

Ikke offentliggjort

Trolige lagoppstillinger

Padelli
Skriniar – De Vrij – Bastoni
Candreva – Barella – Brozovic – Vecino – Young
Lukaku – Lautaro

Strakosha
Luiz Felipe – Acerbi – Radu
Lazzari – Milinkovic-Savic – Leiva – L. Albert – Jony
Immobile – Correa

Kampen starter 20:45 og sendes på Strive, Strive Sport TV (lineær-TV) og TV 2 Sumo. Kampen kommenteres av Per-Jarle Heggelund på Strive-plattformene og av Jonas Bariås på TV 2 Sumo.