Før kampen: Juventus–Inter

Trening før kampen mot Juventus
Et helt usannsynlig formsterkt Juventus står på andre banehalvdel klokken 20.45 i kveld. Med en strålende andre omgang mot Bayern München onsdag er også selvtilliten på plass i Max Allegris serieledere. Men Inter har brutt barrierer før; Den gamle dames første tap på Juventus Stadium kom mot Inter i november 2012, da 49 kamper ubeseiret ble til 1–3 og en stor triumf for kortlevde Andrea Stramaccioni.

Etter jul har mye gått i stå for Inter, men det er fortsatt ikke mer enn 5 poeng opp til Roma og den siste CL-plassen. Ryktet forteller at oppstillingen mot Juventus blir 3–5–2 med den knallharde sentrale trioen Melo/Medel/Kondogbia. Dette har vakt en del reaksjoner, og blant annet tidligere Inter og Juventus-spiller Marco Tardelli var kritisk til den manglende kreativiteten sentralt. Det har vært et ankepunkt mot Mancinis Inter at det har vært lite skaperkraft og finspill, men det gjenstår å se om det er klokt å likevel møte ligalederen med kontringer i tankene.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Murillo – Miranda – Juan Jesus
D’Ambrosio – Melo – Medel – Kondogbia – Telles
Icardi – Palacio
Suspenderte Marcelo Brozovic er det eneste fraværet i Inter-stallen. På benken med dette laguttaket havner blant annet Éder, Perisic, Jovetic og Ljajic.
Buffon
Barzagli – Bonucci – Chiellini
Lichtsteiner – Khedira – Hernanes – Pogba – Alex Sandro
Mandzukic – Dybala
Marchisio, Caceres og Asamoah er ute med skader for Juventus.
Avspark er 20.45, og kampen sendes på Viasat Sport.
Bilder: inter.it