Før kampen: Inter–Vaslui

Inter inviterer atter en gang til fest i egen storstue. Man gjorde det også mot Hajduk Split, og da var det ikke mange mennesker unna 50 000. Dessverre endte det i et forsmedelig nederlag. Nå prøver man seg igjen, og selger unna billetter for latterlig lave 37 kroner. Ja, for trettisju norske kan man altså få se Inter mot Vaslui i Europa League.

Antonio Cassano og Andrea Ranocchia

At kampen blir lett, kan dog ingen påstå. Dejan Stankovic, Joel Obi, McDonald Mariga og Gaby Mudingayi er skadde, Fredy Guarin er småskadet og tvilsom, mens Walter Gargano ikke ennå er registrert for EL-spill. En midtbanekrise har altså oppstått, noe som er smått utrolig når man har sju (pluss juniorspillerne) sentrale midtbanespillere. Legger man til Javier Zanetti, har man to tilgjengelige til den sentrale midtbanen: Kapteinen og Esteban Cambiasso. Da har man tatt med 1994-modellen Marco Benassi og Fredy Guarin (som kan rekke kampen).

I tillegg til de seks spillerne på midtbanen er Samir Handanovic, Cristian Chivu, Ricky Alvarez og Alvaro Pereira utilgjengelige. Det har også blitt rapportert om en feberutsatt back fra Japan, ved navn Yuto Nagatomo. Ting kan endre seg, men vi kan altså risikere å være elleve spillere i minus til morgendagens kamp.

Likevel skal det være en overkommelig kamp for vårt mannskap – spesielt når man har en 2–0-ledelse å ro på. På 15 kamper mot rumenske lag står Inter med ti seire, to uavgjort og tre tap. Forhåpentligvis forverrer ikke den statistikken seg etter torsdagskvelden.

Inters kamptropp

Målvakter: 12 Castellazzi, 27 Belec, 32 Cincilla

Forsvar: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 13 Maicon, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo

Midtbane: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 24 Benassi

Angrep: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Når det kommer til lagoppstilling er det bortimot umulig å spå. Castellazzi er ganske sikker som ballstopper. Palacio hadde suspensjon mot Pescara, og starter med all sannsynlighet. Walter Samuel har vært småskadet, og får trolig sjansen fra start i morgen. Maicon har lenge vært ryktet vekk, men det er meget mulig at han starter. Cambiasso er bankers på midtbanen, mens Zanetti spiller en eller annen plass. Philippe Coutinho var utvalgt av Andrea Stramaccioni til å svare på spørsmål fra pressen, og starter trolig i morgen. Resten må man tygge på selv.

Bilde og kilde: inter.it