Før kampen: Inter – Udinese

Forrige oppgjør endte 4-0 favør Inter. Det må man prøve å gjenskape i kveld hvis man vil imponere delegasjonene fra Suning Commerce Group som ryktes å skulle overvære kampen. Les mer om det her.
juaneder
Som allerede nevnt gikk Udinese på et stortap i forrige kamp mot Inter, men Mancinis menn kan ikke vente seg like lett motstand i kveld. Stefano Colantuono fikk sparken i mars etter en rekke dårlige resultater. Inn kom Luigio De Canio, som på sine fem kamper står med bare ett tap og sterke seire mot både Napoli og Fiorentina.
Dagens to motstandere har møttes 85 ganger tidligere i Serie A. Det har resultert i 40 seire til de blåsvarte, 20 seire til sebraene fra Udine, mens det i 25 kamper har blitt delt poeng. Inter har ikke slått Udinese på hjemmebane siden september 2010.
I kveld er det Medels tur til å stå over kampen med suspensjon, mens Kondogbia er tilbake etter å ha sonet sin straff. Ellers er vertene fulltallige. Hos gjestene er det Ali Adnan, Di Natale og Armero som ikke tar turen til Milano. Det gjør derimot Inter-kjenningene Kuzmanovic og Felipe.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Jesus, 12 Telles, 21 Santon, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo;
Midtbane: 7 Kondogbia, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 23 Eder, 44 Perisic, 97 Manaj.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Nagatomo
Lajic – Melo – Kondogbia – Perisic
Jovetic
Icardi
Karnezis
Hertaux – Danilo – Felipe
Widmer – Badu – Kuzmanovic – Fernandes – Edenilson
Zapata – Thereau
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no og Viasat Sport.
Kilde og bilde: inter.it