Før kampen: Inter–Udinese

Roberto Mancini og Mauro Icardi

Roberto Mancini har ikke hatt sin beste start, eller fortsettelse kan man vel si, på sin Inter-karriere. Likevel er det viktig å påpeke at han har hatt to store kamper, og dermed ingen lett start. Nå begynner de «vanlige» kampene, så får vi se om han har utrettet noe på trening.

Første hindring ut er Udinese. De ligger over Inter på tabellen, og med Stramaccioni og Stankovic på sidelinjen, vil dette ikke bli noen lett kamp. Samtidig vil nok Inter-spillerne gi mye av det de har å tilby. For det første er det viktig å begynne å samle poeng nå, så fansen ikke mister all tro på laget. For det andre har ikke Mancini fått satt sitt lag ennå, og spillerne må bevise at de fortjener å være i Inter.

Når det gjelder skader, er både Nagatomo og Vidic tilbake i stallen. Ingen av dem er 100 prosent, men Nagatomo starter trolig. De eneste skadde for øyeblikket er brasilianerne Jonathan og Hernanes.

Icardi har ikke fått mye sjansen av Mancini, men til dagens oppgjør har italieneren lovet spissen en startplass. Det er kanskje ikke så dumt, da Icardi har skaffet Inter 10 av deres totalt 17 poeng. Det gjør han til topp tre avgjørende spillere så langt i Serie A, sammen med Napolis Higuain og Genoas Matri.

Mancini trives godt i desember. Med 22 seire, fire uavgjort og tre tap på 29 kamper plukker han gjennomsnittlig 2,41 poeng per kamp. Han har også en god statistikk mot Udinese, med bare ett tap på 16 kamper (åtte seire, sju uavgjorte).

Kamptropp

Målvakter: Handanovic, Berni, Carrizo

Forsvar: Ranocchia, Juan Jesus, Nagatomo, Dodo, Vidic, Campagnaro, Andreolli, D’Ambrosio, Mbaye

Midtbane: Kovacic, Kuzmanovic, Guarin, Medel, M’Vila, Obi, Krhin

Angrep: Palacio, Icardi, Osvaldo, Bonazzoli

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Nagatomo – Ranocchia – Juan Jesus – Dodo
Guarin – Medel – Kuzmanovic
Osvaldo – Icardi – Kovacic

Kampstart er 20:45, og sendes på CMore Fotball og csports.no