Før kampen: Inter–Trapani

I kveld skrives det historie på Giuseppe Meazza. For fem år siden spilte Trapani i den italienske sjettedivisjonen, men har gjort et stort byks oppover i seriesystemet. Trapani rykket i fjor opp til Serie B for aller første gang, og befinner seg nå også for aller første gang i fjerde runde av Coppa Italia. Det blir også første gang de to lagene møter hverandre. Det ventes at nærmere 3000 Trapani-fans tar turen fra Sicilia.

Det er ikke bare Trapani som kan skrive historie i kveld. Mazzarri har tatt ut 16-årige Federico Bonazzoli, og skulle han komme inn på, tar han over rekorden fra svenske Goran Slovkavski som tidenes yngste Inter-spiller. Bonazzoli har blitt skrytt opp i skyene, og det med rette. Den unge italieneren har bitt godt fra seg på Inters U19-lag i år, for selv om han er 2-3 år yngre enn de fleste andre, har han likevel scoret ett mål per 73. minutt han har spilt hittil. Han fikk også spille 45 minutter for Italia U18 mot Ukraina, hvor han selvfølgelig rakk å putte ett mål. Bonazzoli debuterte på Inters primavera-lag tidligere i år med dette målet.

Ikke mange var fornøyde med det til tider feige spillet Inter viste mot nedrykksplasserte Sampdoria i helgen. Skulle dog Inter vinne i kveld, står Mazzarri med helt lik statistikk på sine første 16 kamper som selveste Mourinho. Mazzarri står nå med 8-6-1, og med seier vil han ende opp med 9-6-1, som er akkurat det samme Mourinho stod med.

Inter har scoret minst ett mål i sine 13 siste Coppa Italia-kamper, og står med et totalt antall mål på 27. Ellers er det lite statistikk å hente frem. Det er første gang Inter og Mazzarri møter Trapani og det er første gang Roberto Boscaglia – Trapinis trener – møter Mazzarri og Inter. Boscaglia er forøvrig stor Inter-supporter og har tatt med seg hele 29 spillere for å få med seg opplevelsen på Giuseppe Meazza.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 18 Wallace, 23 Andrea Ranocchia, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando, 54 Isaac Donkor

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 16 Gaby Mudingayi, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 90 Patrick Olsen

Angrep: 7 Ishak Belfodil, 8 Rodrigo Palacio, 97 Federico Bonazzoli

Som allerede nevnt er 97-modell Federico Bonazzoli med. Det samme er 95-modell Isaac Donkor, ellers er det lite nytt i troppen

Trolig lagoppstilling

Carrizo
Ranocchia – Andreolli – Juan Jesus
Wallace – Kovacic – Mudingayi – Taider – Pereira
Guarin
Belfodil

Carrizo får prøve seg i mål, med den “unge” trioen Ranocchia, Andreolli og Juan Jesus foran seg. Wallace har knapt rundet 40 spilleminutt for Inter i år, men ser ut til å få prøve seg fra start i dag. Det samme gjør Kovacic, Taider og Pereira. Den siste plassen på midtbanen fylles ut av Mudingayi, som bruker å være godt nytt for laget han spiller for. Inter har ennå ikke tapt med belgieren på banen, og tar man med Bologna-tiden, står han med bare to tap på sine siste 33 kamper! På topp får Palacio hvile, og Guarin og Belfodil ser ut til å kapre de to fremste plassene.

Kampen sparkes i gang 21:00, men vises ikke på noen norsk kanal.