Før kampen: Inter–Torino

177884

Nerazzurri sliter med skader i alle ledd. Laget ble overkjørt i cupkampen mot Roma i midtuken, og var heldige som slapp unna med 2–1. Lite satt som det skulle, og Stramaccioni har en jobb foran seg for å få laget på rett spor. Cristian Chivu har de siste kampene spilt i Samuels sted, uten å ha vært spesielt imponerende. Rumeneren ser ut til å måtte dra på seg hjelmen også mot Torino, da Samuel enda ikke er tilbake i full trening.

Stramaccioni har rotert mye i angrepet denne sesongen, mye grunnet skader. Nå er Cassano tilbake, og det ventes at han starter kampen på topp med Palacio. Fredy Guarin ser ut til å få tierrolle. Guarin ligger faktisk an til å bli værende i denne posisjonen. Sneijder har dratt til Tyrkia og ledelsen ser ikke ut til å hente noen ny tier, dermed er det fritt frem for Guarins overivrige høyreslegge.

Torino stiller med et tilnærmet toppet mannskap, med ett unntak: Forsvarsgiganten Angelo Ogbonna er ute med skade. Det vil gi spillerom for et Inter som har slitt med det offensive de siste kampene.

Inters kamper har den siste tiden kommet i skyggen av en overraskende nyhet. Stramaccioni har beordret ledelsen om å selge Philippe Coutinho for å få råd til den brasilianske boks-til-boks-spilleren Paulinho. Coutinho er ute med skade, og har ikke spilt de siste ukene. Har vi sett Coutinho i Inter-drakten for siste gang? Liverpool er blant klubbene som har vist interesse, og det ryktes at Inter vil forsøke å selge Coutinho for rundt 13 millioner euro.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 27 Vid Belec, 77 Raffaele Di Gennaro

Forsvar: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 26 Chivu, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo

Midtbane: 11 Alvarez, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 82 Bessa

Angrep: 8 Palacio, 18 Rocchi, 88 Livaja, 99 Cassano

Sannsynlig startoppstilling

Handanovic
Ranocchia-Chivu-Juan Jesus
Nagatomo-Zanetti-Gargano-Pereira
Guarin
Palacio – Cassano

Kampen spilles søndag kveld klokken 20.45, og vises på Canal9 og csports.no.

Bilde: inter.it