Før kampen: Inter–Torino

Inter stiller svekket i denne svært viktige kampen for å holde liv i CL-drømmen. Hernanes er endelig tilbake for fullt etter en liten skade, mens Ricky Alvarez er ute og Samuel og Juan Jesus er suspenderte.

Inter ligger foreløpig på en femteplass, og har ikke blitt slått på San Siro på sine ti siste kamper. Torino ligger nå på en niendeplass etter å ha tapt sine to siste kamper, men kun seks poeng bak Inter. Om vi skal ta forrige oppgjør mellom Torino og Inter i betraktning, kan vi vente oss en underholdende kamp. Handanovic fikk rødt etter kun fem minutter, og Torinos Belloma utlignet til 3–3 like før slutt.

Skulle ikke Inter ta alle tre poengene, kommer sannsynligvis femteplassen til å glippe. Parma og Hellas Verona er nemlig et av oppgjørene, to lag som begge kun er ett poeng bak Inter. Mars er heldigvis Mazzarris beste måned, med et snitt på 1.66 poeng per kamp.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 23 Andrea Ranocchia, 33 Danilo D’Ambrosio, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 13 Fredy Guarin, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 88 Hernanes

Angrep: 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito

Sannsynlig lagoppstilling

Handanovic
Rolando – Ranocchia – Campagnaro
Jonathan – Guarin – Cambiasso – Hernanes – Nagatomo
Palacio – Icardi